rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Rozpaczliwe wołanie o pomoc - PS3 i LCD TV Instalator

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 czerwca 2009, 03:52
Nowe państwa grupy

Default Rozpaczliwe wołanie o pomoc - PS3 i LCD TV Instalator

I've czytać każdy trochę info na ten temat i nie mogą dojść do wniosku, co się dzieje i dlaczego to się dzieje. Pozwól mi działać Ci całą gammut jak Maybe I'm missing something, i oto, aby nadzieję, że ktoś doświadcza tego problemu i dojście do rozwiązania.

Po pracy noc byłem ustawić, aby odtworzyć jeden z moich Przyjaciele z pracy w Tiger'09. Więc on nie wykazały jednak, abym udał się do PS Store i bebopping ok. kiedy widziałam go zalogować I wyjściu Sklepu i udał się do uruchomienia Tiger'09. To jest, gdzie to poszło z górki. Gra się rozpoczęła, a następnie udał się czarny ekran. I może jeszcze usłyszeć wszystko poprzez dźwięk, ale nie na ekranie. To było tak jak do tej pory. Believe me I've tried it all. Doing w 5 sekund restart, przełączanie kabli, porty HDMI swiching ... nic. Oryginalne kable AV pracy though. i czasami daje się komunikat "HDMI połączenie zostało wykryte, chcesz korzystać z tego połączenia?" Czy mogę wybrać tak lub nie wynik jest taki sam czarny ekran I've had. Zabawne jest to, moim kablowa nadal pracuje na wszystkich portów HDMI w moim TV. PS3 nie. Jednak moim PS3 pracuje na moje inne TV za pomocą HDMI połączenia wszystkich kabli HDMI mam, w tym oryginalne który uzależniony się, gdy tego wszystkiego zaczęło. Niestety nie mogę trzymać go w tym pokoju. So it's gotta be my TV prawo? Coś się dzieje między PS3 i mój TV and I'm stumped.

Więc pozwala ponownie ...
I've had zarówno TV i PS3 za około 2 lata i teraz nigdy nie było problemu

--- TV Sony Bravia KDL-46XBR2 3 wejścia HDMI. Brak współpracy z PS3, wszystkie prace w polu Kabel
--- PS3-40GB
--- Switched Kable, Połączenia, Itd. .. nothng działa
--- TV's Switched-PS3 działa na moim Sharp Aquos poprzez HDMI
--- Czy 5 sekund reset PS3 systemu nic ...
--- Czasami PS3 rejestruje połączenia HDMI, ale czy mogę wybrać tak lub nie wynik jest taki sam czarny ekran
--- Kabli AV do pracy w Sony TV

Myślę, że to się zawija. Any help lub wgląd w ogóle byłoby greatly appreciated. Myślę, że problem musi spoczywać na TV jak PS3 działa na innych TV. I'm baffled.

UPDATE: I zamienione moje PS3 z przyjaciółmi PS3 tego wieczoru. Guess what? ... Jego nie działa na moim TV albo, ale prace nad jego kopalni. The thing that's bugging mnie do końca nie jest to, że inne urządzenia HDMI pracy dobrze z moim TV. Cholera, aż dwa tygodnie temu wszystko było dobrze, a za dwa lata elegancik. Wtedy nagle ... czarny ekran. Czy ktoś słyszał o tym wcześniej? To musi być jeden dla książek.

Skontaktowano Sony wsparcia TRZY RAZY i jesteśmy przekonani, że jest to PS3, a nie telewizora. Nie widzę w jaki sposób można powiedzieć, że kiedy mój PS3 jest grzywny w innej telewizji. To ma być najbardziej frustrujące i Bizzare rzeczą Mam napotkanych do tej pory.

Jeśli ktoś może mi pomóc byłoby greatly appreciated. Położyć kres mojej nędzy.
Old 11 czerwca 2009, 04:28
Grupa dawcy

Default Rozpaczliwe wołanie o pomoc - PS3 i LCD TV Instalator

Ten isnt wiele pomóc, ale okazało się, że to z winy telewizora nie PS3.
Należy podkreślić, że Sony coś zrobić.

My System: Krlll

Procesor (y):
Intel Q9550@4.33Ghz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamięć RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Karta graficzna (y):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 pań)
Karta dźwiękowa:
Onboard HDA