мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Очајни завапиш за помоћ - пс3 и ЛЦД ТВ Сетуп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 03:52
Нови члан групе

Default Очајни завапиш за помоћ - пс3 и ЛЦД ТВ Сетуп

Ја сам прочитао сваки дјелић информације о овој теми и не могу доћи до закључка да је оно што се дешава и зашто се дешава. Дозволите ми да вам трчање кроз цео гаммут као можда сам нешто недостаје, и овде је у нади да неко има тај проблем и искусни доћи до решења.

Након рада једне ноћи сам био постављен за играње један од мојих пријатеља са посла у Тигер'09. Па је он још не приказује, па сам отишао у ПС Сторе и био око бебоппинг кад га видјех пријавите се ја екситед трговине и оде како покренути Тигер'09. Ово је место где ствари оде низбрдо. Игра је почела а онда оде црни екран. Могао бих и даље чути све кроз сурроунд звук, али ништа на екрану. То је као да је од тада. Верујте ми: Ја сам покушао све. Доинг 5 други рестарт, проспојни кабловима, суицхинг ХДМИ прикључака ... ништа. Изворна АВ каблови рад ипак. а понекад и она даје се порука "Ан ХДМИ веза је откривена, желите да користите ову везу?" Да ли сам се одлучио да или не исход је исти црни екран сам имао. Смешан је моја ствар кабловска ТВ и даље ради на свим ХДМИ портове на мом ТВ-у. Пс3 не. Међутим моје пс3 ЛИ радити на моје друге ТВ преко ХДМИ порт, са свим ХДМИ кабла сам добио, укључујући једног који је оригинални упецан када цела ова ствар започела. На жалост не могу задржати у тој просторији. Тако да је мој ТВ добивен бити у праву? Нешто се догађа између мојих пс3 и мој ТВ и сам стумпед.

Дакле Рекапитулација омогућава ...
Ја сам имао оба ТВ и пс3 око 2 године и сада има није проблем

--- ТВ Соны Бравиа КДЛ-46КСБР2 3 ХДМИ улаза. Ниједан посао са пс3, сви раде са кабловска бокс
--- Пс3-40гб
--- Пребачено Каблови, Везе, итд .. нотхнг ради
--- Пребачено ТВ'с-пс3 радова на мој Схарп Акуос преко ХДМИ
Јесте --- 5 други ресетирати на пс3 систему ништа ...
--- Понекад пс3 региструје ХДМИ порт, али да ли сам се одлучио да или не резултат је исти, црни екран
--- АВ каблови учинити рад на Соны ТВ

Мислим да облози га. Било каква помоћ или увид у све би било много поштовати. Мислим да се проблем мора да лежи са ТВ као пс3 ради на другим ТВ-ом. Ја сам збуњен.

УПДАТЕ: И суаппед мој пс3 са пријатељима пс3 ову вече. Гуесс ухат? ... Његово не ради на мом ТВ било, али моје радове на његову. Оно што је буггинг ме на крају је да нема других ХДМИ уређаји раде фино са мојим ТВ. Хелл, до две недеље је све у реду и кицош за две године. Тада се све изненада ... црни екран. Да ли је неко чуо за ово пре? То мораш бити једно за књиге.

Цонтацтед Соны подршку три пута и они су уверени да је пс3, а не ТВ. Не видим како могу рећи да је пс3 када ми је лепо на другој ТВ. Ово има бити највише фрустрирају и биззаре ствар сам наишао на датум.

Ако било ко може помоћ мене да би било много поштовати. Окончати мој јад.
Old 11. јуни 2009, 04:28
Донаторска Група

Default Очајни завапиш за помоћ - пс3 и ЛЦД ТВ Сетуп

То није пуно помоћи, али ти докажу да је крив је са ТВ-а не пс3.
Треба да се инсистирати на томе да учине нешто Соны.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Плеасе хелп! Очајни! Паритионинг проблема! петеыбоы22 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 11. јула 2009 21:44
Ја сам заиста очајни за игру попут уарлордс баттлецры 3 ругбыгал ПЦ & конзоле Игре 1 12 јануар 2009 17:51
Очајан за вирус помоћ нит2уинн Вирус, Спыуаре и безбедност 1 24 децембар 2008 14:09
Проблеми са ЕН6200ТЦ512 Асус Графичка картица ... очајни за помоћ И Лове Иван Грапхицс Цардс & Мониторс 3 25. сеп 2008 09:00
--- Хелло очајни цомпутинг мсдебсм Увести Ыоурселф Овде 4 22 октобар 2007 10:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц