![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Bu konuda bilgi ve her parça okuyun sonra bir sonuç için ne ve neler oluyor niçin oluyor olarak gelemiyorum. Olarak belki bir şey bulamıyorum bana bütün gammut size çalıştırın ve burada birisi bunu bir sorun yaşadı ve bir çözüm gelmek için umut edelim.
Iş bir gece bir Kaplan'09 çalışmaya gelen dostlarımla bir çalmak için kurulmuştur sonra. Peki o henüz Ben PS Store, ve gitti etrafında bebopping olduğunu in the Mağaza çıkmış ve Tiger'09 kurmak gittim ben işareti gördüm gösterilmez vardı. Burası şey tepetaklak gitmiş olduğunu. Oyun ve sonra da ekran siyah gitti başladı. Hala, ancak surround ses ile herşeyi dinleyin ekranda hiçbir şey. Bu böyle beri's been. İnan bana bunu tüm denedim. Yapmak için 5 saniye, kablo geçiş, HDMI port ... hiçbir şey swiching yeniden başlatın. Orijinal AV kabloları da çalışır. ve bazen bu bağlantıyı kullanmak istiyorsanız mesaj "algılandı HDMI bağlantı sağlar?" İster evet ya da hayır sonucu tercih ben yaşadım aynı siyah ekran. Komik şey benim Kablo TV hala tüm HDMI port benim TV'de çalışmaktadır. PS3 değil. TÜM ile diğer TV'de Ancak benim PS3 DOES eser HDMI bağlantısı kullanarak, orijinal olan bağladım olduğu gibi ben var HDMI kablolar, bu şeyi başladı. Ne yazık ki bu odada da devam edemez. Yani TV doğru olmalı nedir? Bir şey benim stumped yaşıyorum PS3 ve TV ile devam etmektedir. Yani tekrar sağlar ... Ben yaklaşık 2 yıldır her iki TV ve PS3 ve bir sorun hiç's yaşadım --- TV Sony Bravia KDL-46XBR2 3 HDMI girdi. PS3 ile Yok iş, kablo kutusu ile tüm iş --- PS3-40gb --- Anahtarlı Kablolar, Bağlantılar, vb .. nothng çalışır --- HDMI üzerinden benim Sharp Aquos açık TV's-PS3 çalışır --- PS3 sisteminin 5 ikinci sıfırlamak ... şey mi --- Bazen PS3 kayıtlarından HDMI bağlantısı ama olsun ben evet ya da hayır sonucu aynı siyah ekran --- AV kabloları Sony televizyonda iş yapmak Ben bu tamamladı düşünüyorum. HERHANGİ BİR yardım veya fikir tüm büyük mutluluk duyacağız at. Bu sorun, diğer TV'de PS3 gibi çalışır TV ile yalan gerektiğini düşünüyorum. Ben şaşırmış yaşıyorum. UPDATE: Bir arkadaş PS3 bu akşam benim PS3 takas. ... Onun benim TV'de ya ne? Çalışmıyor, ancak tahmin üzerine Maden İşletmeleri onun. Bu şey, sonu için bugging yaz diğer HDMI cihazları ince TV ile eseridir. Cehennem, en çok iki hafta her şey iyi ve mükemmel iki yıl öncesine kadar. Sonra aniden ... siyah ekranın. Herkes bu önce duydunuz mu? Bu kitaplar için olmalı's. Üç kez Sony destek Contacted ve onları bu PS3 değil TV ikna etti. Nasıl o zaman benim PS3 bir televizyonda iyi ki görmüyorum. Bu, bugüne kadar karşılaştıysanız en sinir bozucu ve bizzare şey olmalı. Eğer herkes büyük mutluluk duyacağız bana yardımcı olabilir. Benim acı bir son ver. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu isnt fazla yardım ancak hatam TV ile PS3 değildir kanıtlayanlar.