менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Відчайдушний крик про допомогу - PS3 і РК-телевізора Установка

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 червня 2009, 03:52
Нові члени групи

Default Відчайдушний крик про допомогу - PS3 і РК-телевізора Установка

Я читав кожен біт інформації з цього питання і не можуть прийти до висновку про те, що відбувається і чому це відбувається. Дозволь, я побіжу вас через весь gammut як може, я щось не існує, а от у надії, що хто пережив цю проблему і прийти до рішення.

Після роботи одну ніч я був налаштований на відтворення одного з моїх друзів від роботи в тигровій '09. Ну він ще не показали, тому я пішов в PS Store і bebopping була поруч, коли я побачив його увійдіть я вийшла з магазину і пішов запуск Tiger '09. Тут все пішло вниз. Гра почалася, а потім пішов чорний екран. Я все ще міг чути все, через об'ємний звук, але нічого на екрані. Це був такий до цих пір. Повірте, я пробував все. Виконання 5 другому перезавантаження перемикання кабелів, swiching HDMI порти ... нічого. Оригінальні кабелі А.В. хоча робота. і іноді вона дає повідомлення "підключення HDMI був виявлений, Ви хотіли б використати цей зв'язок? Лі я вибрати так чи ні результат той самий чорний екран, я була. Забавно моє кабельне телебачення, як і раніше працює по всіх портів HDMI на телевізорі. PS3 не. Однак моя робота дійсно PS3 на інші мої телевізору за допомогою HDMI зв'язку з усіма HDMI кабелів я отримав, у тому числі оригінальні, яке було підключено, коли все це справа розпочалася. На жаль, я не можу тримати її в цю кімнату. Таким It's Gotta Be мій телевізор чи не так? Щось відбувається між моєю PS3 і мій телевізор, і я в глухий кут.

Так що давайте Recap ...
Я була як на ТБ і PS3 близько 2 років, і там ніколи не було проблемою

--- ТБ Sony BRAVIA KDL-46XBR2 3 входами HDMI. Ні працювати з PS3, вся робота з кабельного телебачення
--- PS3-40gb
--- Комутований кабелі, з'єднання і т.п. .. nothng робіт
--- Комутований TV's-PS3 працює на моєму Sharp Aquos через HDMI
--- Хіба 5 друге скидання системи PS3 ... нічого
--- Іноді PS3 регістри з'єднання HDMI, але я вибрати так чи ні результат один і той самий чорний екран
--- А.В. кабелі працюють на телевізорі Sony

Я думаю, що загортає вгору. Ніякої допомоги чи розуміння на всіх буде прийнята з вдячністю. Я думаю, що проблема повинна лежати на телевізор, тому що PS3 працює на другий телевізор. Я здивований.

Оновлення: Я змінив моєї PS3 PS3 з друзями в цей вечір. І що ж? ... Його не працює на мій телевізор небудь, але мої роботи на його. Справа це давало мені спокою до кінця не те що інші пристрої HDMI чудово працювати з моїм телевізором. Боже, ну двох тижнів тому все було добре і денді протягом двох років. Потім всі раптово ... чорний екран. Хто-небудь чув про це раніше? It's Gotta Be один для книг.

Contacted технічної підтримки Sony три рази, і вони переконані, це не PS3 і телевізор. Я не бачу, яким чином вони можуть сказати, що, коли моя PS3 є штраф на другий телевізор. Це треба бути самих розчаровують і Bizzare річ я зіткнувся на сьогоднішній день.

Якщо хто-небудь може допомогти мені було б дуже оцінили. Покласти край моїх страждань.
Old 11 червня 2009, 04:28
Донор групи

Default Відчайдушний крик про допомогу - PS3 і РК-телевізора Установка

Це хіба багатьом допомогти, але ви довели, що винен у телевізор не PS3.
Ви повинні наполягати на тому, що Sony-то робити.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Please Help! Відчайдушні! Проблеми Paritioning! peteyboy22 Операційні системи Windows 3 11 липня 2009 21:44
Я дійсно дуже потребує в такій грі, як Warlords Battlecry 3 rugbygal PC & консоль Gaming 1 12 січня 2009 17:51
У прагненні допомогти вірус nit2winn Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 24 грудня 2008 14:09
Проблеми з ASUS EN6200TC512 Відеокарта ... відчайдушно потребував I Love Іван Графічні карти & Монітори 3 25 вересня 2008 09:00
Привіт --- відчайдушні обчислювальні msdebsm Тут Introduce Yourself 4 22 жовтня 2007 10:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.