![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я читав кожен біт інформації з цього питання і не можуть прийти до висновку про те, що відбувається і чому це відбувається. Дозволь, я побіжу вас через весь gammut як може, я щось не існує, а от у надії, що хто пережив цю проблему і прийти до рішення. Після роботи одну ніч я був налаштований на відтворення одного з моїх друзів від роботи в тигровій '09. Ну він ще не показали, тому я пішов в PS Store і bebopping була поруч, коли я побачив його увійдіть я вийшла з магазину і пішов запуск Tiger '09. Тут все пішло вниз. Гра почалася, а потім пішов чорний екран. Я все ще міг чути все, через об'ємний звук, але нічого на екрані. Це був такий до цих пір. Повірте, я пробував все. Виконання 5 другому перезавантаження перемикання кабелів, swiching HDMI порти ... нічого. Оригінальні кабелі А.В. хоча робота. і іноді вона дає повідомлення "підключення HDMI був виявлений, Ви хотіли б використати цей зв'язок? Лі я вибрати так чи ні результат той самий чорний екран, я була. Забавно моє кабельне телебачення, як і раніше працює по всіх портів HDMI на телевізорі. PS3 не. Однак моя робота дійсно PS3 на інші мої телевізору за допомогою HDMI зв'язку з усіма HDMI кабелів я отримав, у тому числі оригінальні, яке було підключено, коли все це справа розпочалася. На жаль, я не можу тримати її в цю кімнату. Таким It's Gotta Be мій телевізор чи не так? Щось відбувається між моєю PS3 і мій телевізор, і я в глухий кут. Так що давайте Recap ... Я була як на ТБ і PS3 близько 2 років, і там ніколи не було проблемою --- ТБ Sony BRAVIA KDL-46XBR2 3 входами HDMI. Ні працювати з PS3, вся робота з кабельного телебачення --- PS3-40gb --- Комутований кабелі, з'єднання і т.п. .. nothng робіт --- Комутований TV's-PS3 працює на моєму Sharp Aquos через HDMI --- Хіба 5 друге скидання системи PS3 ... нічого --- Іноді PS3 регістри з'єднання HDMI, але я вибрати так чи ні результат один і той самий чорний екран --- А.В. кабелі працюють на телевізорі Sony Я думаю, що загортає вгору. Ніякої допомоги чи розуміння на всіх буде прийнята з вдячністю. Я думаю, що проблема повинна лежати на телевізор, тому що PS3 працює на другий телевізор. Я здивований. Оновлення: Я змінив моєї PS3 PS3 з друзями в цей вечір. І що ж? ... Його не працює на мій телевізор небудь, але мої роботи на його. Справа це давало мені спокою до кінця не те що інші пристрої HDMI чудово працювати з моїм телевізором. Боже, ну двох тижнів тому все було добре і денді протягом двох років. Потім всі раптово ... чорний екран. Хто-небудь чув про це раніше? It's Gotta Be один для книг. Contacted технічної підтримки Sony три рази, і вони переконані, це не PS3 і телевізор. Я не бачу, яким чином вони можуть сказати, що, коли моя PS3 є штраф на другий телевізор. Це треба бути самих розчаровують і Bizzare річ я зіткнувся на сьогоднішній день. Якщо хто-небудь може допомогти мені було б дуже оцінили. Покласти край моїх страждань. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це хіба багатьом допомогти, але ви довели, що винен у телевізор не PS3.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Please Help! Відчайдушні! Проблеми Paritioning! | peteyboy22 | Операційні системи Windows | 3 | 11 липня 2009 21:44 |
| Я дійсно дуже потребує в такій грі, як Warlords Battlecry 3 | rugbygal | PC & консоль Gaming | 1 | 12 січня 2009 17:51 |
| У прагненні допомогти вірус | nit2winn | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 24 грудня 2008 14:09 |
| Проблеми з ASUS EN6200TC512 Відеокарта ... відчайдушно потребував | I Love Іван | Графічні карти & Монітори | 3 | 25 вересня 2008 09:00 |
| Привіт --- відчайдушні обчислювальні | msdebsm | Тут Introduce Yourself | 4 | 22 жовтня 2007 10:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |