![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Körülbelül egy évvel ezelőtt vásárolt Diablo II és ez munkás finom ig most, amikor megpróbáltam újra telepíti azt. Igazából a telepítés jól ment, de amikor megpróbáltam elindítani a játékot, ez jött ki: ![]() Does anybody know what az alku? |
|
| |||
| |||
| Speedracer? Ön a sebesség Racer az Ork hadsereg? Nincs profil és nem küldjük el a PM lol .............. Talán meg kellene használni Xfire kérni ....... |
|
| |||
| |||
| Haha, nem én vagyok, nem a hadsereg ... Én csak nagyon szeretem Speed Racer. |
|
| |||
| |||
| Tehát nem valaki valamilyen tanácsot adni, vagy valami Megpróbálhatom? |
|
| |||
| |||
| Bump ...? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kérjük Súgó: Beállítások LAN kell játszani Diablo 2 | ErikEgelko | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 28. július 2009 08:10 |
| Néhány probléma az én PSU | xZoDiACx | Cases & Power Supplies | 8 | 28. május 2009 08:25 |
| Új ruha: támogatni fogja ezt a Diablo III keveset vagy egyáltalán nem telik? | sherelc | Általános fémáru Chat | 1 | 27. május 2009 06:55 |
| VPN kérdések | metzy75 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 30. október 2008 16:36 |
| Van kérdés? | urmaserendipity85 | General Chat szoftver | 2 | 28. december 2007 12:48 |
| Téma eszközök | |
| |