![]() |
|
| |||
| |||
| התקשורת מרחיב את Xbox המקורי לא לאפשר divx גם אם ראוי רכיבי codec הותקנו על המחשב האישי שלך Media Center. |
|
| |||
| |||
| Xbox 360 לא סביר לראות divx תמיכה לדברי רב סרן נלסון הסיבה של Xbox 360 לא תומך divx divx כי הוא משמש הרבה עבור צפייה ב-DVD של העתקה, ולכן לא ייתכן תמיכה divx. אני חושב הצליחו עותקים עם HD-DVD הוא מה היא התערבות ב-Microsoft. אני יכול להבין מיקרוסופט הם מסרבים לתמוך הפורמט המשמש את חתיכת הרבה עבור צפייה בסרטים שהורדו אבל חבל כפי שהוא גדול של פורמט הוידאו לצמצום גודל הקובץ תוך שמירה על איכות. |
|
| |||
| |||
| LOL .. Xbox תעשה טובה להפסיק את הדלת הבא פרק זמן קצר .. אין הרבה "תוספות" ל Xbox .. לכן Sony יישאר שחקן הדומיננטית של קונסולת המשחקים של העולם |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Sony DVD R / W הכונן לא מוכן לשחק Dvd של סרטים | Kobudo4 | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 20 ינואר 2009 13:44 |
| פורמט HDD לבצע פורמט (HTF או כאלה) | MJM | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 7 אוקטובר 2008 10:43 |
| גיבוי סרטים | demacs | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 11th ינואר 2008 18:38 |
| מישהו עדיין משחק מקורי Xbox גר? | קארל | PC & קונסולת משחקים | 2 | 23 נובמבר 2007 10:26 |
| אני רוצה נגן DVD זה לשחק פורמט AVI.? | fluff_ball | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 20 מרץ 2007 09:21 |
| שרשרת כלים | |
| |