менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Лі Xbox 360 гра Divx-формату фільмів?

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 березня 2007, 16:40
Нові члени групи

Default Лі Xbox 360 гра Divx-формату фільмів?

Media Extender для оригінальної Xbox не дозволяє Divx, навіть якщо належне кодеки встановлені на комп'ютері Media Center.
Old 18 березня 2007, 17:05
Нові члени групи

Xbox 360 навряд чи Див Divx підтримки за основними Нельсон причина Xbox 360 не підтримує DIVX DIVX є те, що використовується багато для перегляду скопіювали DVD, і тому не може підтримати DIVX. Я думаю, керованих копій з HD-DVD те, що Microsoft робить ставку на. Я можу зрозуміти, Microsoft неохоче підтримують формат, який використовується до біса багато для перегляду фільмів завантажений, але це ганьба як це великий формат для скорочення розміру відео файлу при збереженні якості.
Old 18 березня 2007, 18:05
Нові члени групи

LOL .. Xbox зроблять хороший зупинці двері в наступний короткий період .. існує не так багато "Extras" для Xbox .. тому Sony залишиться домінуючим гравцем в консолі ігровий світ
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.