![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така heres сделката, имам и двете Дуум 3 и разширяване, Doom 3 инсталиран без никакви проблем, но когато се опитате да инсталирате ROE получавам съобщение за грешка, твърдейки, че му само съвместими с Windows 2000/XP. Моят ОС е XP Pro x64, така понякога този проблем с инсталирането на софтуер, но не виждам защо DONT разширяването няма да работи, ако оригиналната игра направих. Аз вече направено много уеб търсене за да оправите проблема, един предложи да преместите някои файлове от дуум 3 до разширяване диск, но получавам съобщение, че му само за четене и жаргон се направи. Аз бях опитал да изключите само за четене, но не се получи и аз не знам как да се оправим. Единственият друг вариант намерих беше променя линията в. MSI файл върху диска използвате тази програма, наречена Microsoft orca (което аз не съм запознат с), но това не би да ме редактирате част на файла, и е необходимо да се прави така Сега съм в недоумение за това, как да поправя това. Стъпка по стъпка инструкциите или връзки винаги оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей M8 имах този проблем, както и ROE wouldnt инсталирате го каза couldnt намерите оригиналните doom3 на моята система, въпреки че мините на 32 битова версия.
в края на краищата аз трябваше да си инсталирате съдбата на C карам (тя беше инсталирана на г шофиране), тъй като инсталирате на друг диск спре разрастването пакет от работата така въпроса ми е, че е инсталирана на C шофиране M8, ако не и отново да инсталирате върху диск C и след това се опитайте разширяване опаковката Надявам се това може да ви помогне да Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Не, че не казват нищо за не са в състояние да намери оригиналния съдбата му казва му не са съвместими с операционната си система, тя е и в моя C карам, така че няма да бъде проблем. |
|
| |||
| |||
| OK, просто помислих, че може да помогне, тъй като е проб Имах успех |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| DirectX инсталация Помощ | chardukian | Windows операционни системи | 1 | 20 Юни, 2009 08:05 |
| Mo / Bo CPU инсталация | marsay001 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 13 Jan 2008 14:39 |
| Инсталиране проблеми се нуждаят от помощ | dhirajahlawat | Общи Софтуер Чат | 8 | 27 Окт 2007 13:36 |
| XP инсталиране | xactly | Windows операционни системи | 3 | 24 Авг 2007 03:35 |
| Дуум 3 | dbuske | PC & конзолата Gaming | 4 | 10 Авг 2007 13:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |