menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Doom ROE instalace problém

Reply

Thread Nástroje
Old 6.února 2008, 08:50
Nový člen skupiny

Default Doom ROE instalace problém

Ok tak Heres obchodu, jsem jak Doom 3 a rozšíření, Doom 3 instalovány bez jakékoli téma, ale když se snažím nainstalovat ROE dostanu chybovou zprávu, která prohlašuje, že jeho kompatibilní pouze s Windows 2000/XP. Můj OS je XP Pro x64 tak to je někdy problém s instalací softwaru, ale já dont proč rozšiřování nebude fungovat v případě, že původní hra udělal. Už jsem udělal spoustu webové vyhledávání na odstranění problému, jeden navrhl přesunout některé soubory z Doom 3 pro rozšíření disk, ale mám zprávy, že jeho Read-Only a převýšení je hotovo. Jsem se snažil zakázat číst-pouze nastavení, ale to nefunguje a já nevím, jak to opravit. Jedinou další možností bylo zjištěno i změna v souladu. Msi soubor na disku pomocí tohoto programu Microsoft nazývá orca (což já nejsem obeznámen s), ale to by nebylo dovolte mi upravit část souboru jsem potřeboval tak právo Nyní jsem na rozpacích, jak to spravit. Krok za krokem nebo odkazy vždy vítány.
Old 6.února 2008, 09:09
Dárce Skupina

hi M8, musel jsem tento problém také Roe bych řekl, že instalovat couldnt najít původní doom3 na mém systému, i když dolech na 32 bit verzi.
na konci jsem musel znovu instalovat-doom na disku C (měla je nainstalován na disku d) jako instalace na jakékoli jiné disk zastavil expanzi balení z pracovních
takže moje otázka zní je nainstalován na disku C M8, ne-li znovu-instalaci na disk C a poté zkuste Expansion Pack

doufám, že tento vám mohou pomoci

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 6. února 2008, 09:40
Nový člen skupiny

No to neřekl nic není schopen najít jeho původní doom říká její není kompatibilní s mým operačním systémem je také na mém disku C, takže by neměl být problém.
Old 6.února 2008, 10:13
Dárce Skupina

ok jen myslela, že to může pomoct, pokud to byl problém jsem měl
hodně štěstí
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.