![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok tak Heres obchodu, jsem jak Doom 3 a rozšíření, Doom 3 instalovány bez jakékoli téma, ale když se snažím nainstalovat ROE dostanu chybovou zprávu, která prohlašuje, že jeho kompatibilní pouze s Windows 2000/XP. Můj OS je XP Pro x64 tak to je někdy problém s instalací softwaru, ale já dont proč rozšiřování nebude fungovat v případě, že původní hra udělal. Už jsem udělal spoustu webové vyhledávání na odstranění problému, jeden navrhl přesunout některé soubory z Doom 3 pro rozšíření disk, ale mám zprávy, že jeho Read-Only a převýšení je hotovo. Jsem se snažil zakázat číst-pouze nastavení, ale to nefunguje a já nevím, jak to opravit. Jedinou další možností bylo zjištěno i změna v souladu. Msi soubor na disku pomocí tohoto programu Microsoft nazývá orca (což já nejsem obeznámen s), ale to by nebylo dovolte mi upravit část souboru jsem potřeboval tak právo Nyní jsem na rozpacích, jak to spravit. Krok za krokem nebo odkazy vždy vítány. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi M8, musel jsem tento problém také Roe bych řekl, že instalovat couldnt najít původní doom3 na mém systému, i když dolech na 32 bit verzi.
na konci jsem musel znovu instalovat-doom na disku C (měla je nainstalován na disku d) jako instalace na jakékoli jiné disk zastavil expanzi balení z pracovních takže moje otázka zní je nainstalován na disku C M8, ne-li znovu-instalaci na disk C a poté zkuste Expansion Pack doufám, že tento vám mohou pomoci Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| No to neřekl nic není schopen najít jeho původní doom říká její není kompatibilní s mým operačním systémem je také na mém disku C, takže by neměl být problém. |
|
| |||
| |||
| ok jen myslela, že to může pomoct, pokud to byl problém jsem měl hodně štěstí |