![]() |
|
| |||
| |||
| Ok heres τόσο η αντιμετώπιση, έχω δύο Doom 3 και την επέκταση, Doom 3 εγκατασταθεί χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όταν προσπαθώ να εγκαταστήσετε ROE να πάρω ένα μήνυμα σφάλματος που ισχυρίζεται ότι το μόνο συμβατό με Windows 2000/XP. OS μου είναι XP Pro x64 thats έτσι μερικές φορές ένα ζήτημα με την εγκατάσταση του λογισμικού, αλλά I dont γιατί η διεύρυνση δεν θα λειτουργήσει αν το πρωτότυπο παιχνίδι έκανε. Έχω ήδη κάνει πολλές web ψάχνουν την αντιμετώπιση του προβλήματος, που προτείνεται να μετακινήσετε ορισμένα αρχεία από το Doom 3 για την επέκταση στο δίσκο, αλλά έχω ένα μήνυμα που λέει ότι το μόνο για ανάγνωση και επίκλισης πρέπει να γίνουν. Έχω προσπαθήσει να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση μόνο για ανάγνωση, αλλά ότι δεν λειτουργεί και δεν γνωρίζω πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό. Η μόνη άλλη επιλογή που βρήκα ήταν η αλλαγή σε μία γραμμή. Msi αρχείο στο δίσκο χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα που ονομάζεται Microsoft ORCA (που δεν είμαι εξοικειωμένος με), αλλά ότι δεν θα επιτρέψτε μου να επεξεργαστείτε το τμήμα του φακέλου που χρειαζόμουν ώστε να δικαιώματος Τώρα είμαι με μια απώλεια για το πώς να το διορθώσω αυτό. Βήμα προς βήμα οδηγίες ή συνδέσμους πάντα ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γεια M8, είχα αυτό το πρόβλημα και ROE wouldnt εγκατάσταση είπε ότι couldnt βρείτε την αρχική doom3 για το σύστημά μου ακόμα και αν τα ορυχεία 32 bit έκδοση.
στο τέλος είχα να εγκαταστήσετε ξανά χαμός για το γ οδήγησης (εάν είχε εγκατασταθεί στην οδήγηση δ) την εγκατάσταση, όπως για οποιοδήποτε άλλο δίσκο σταματήσει την επέκταση από την εργασία συσκευασίας οπότε η ερώτησή μου είναι εγκατεστημένο στον δίσκο C M8 αν δεν τότε εκ νέου για την εγκατάσταση μονάδας δίσκου C και στη συνέχεια, δοκιμάστε την επέκταση συσκευασίας ελπίζω αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Δεν νομίζω, δεν είπε τίποτα για να μην είναι σε θέση να βρει την αρχική μοίρα της λέει η δική μου δεν είναι συμβατές με το λειτουργικό σύστημα, είναι επίσης σε C μου δίσκο, έτσι ώστε δεν θα ήταν το πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| ok απλώς πίστευαν ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όπως ήταν ένα προβλήματα είχα καλή τύχη |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση DirectX βοήθεια | chardukian | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 20 Ιουν 2009 08:05 |
| Mo / bo cpu εγκατάσταση | marsay001 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 13 Ιαν 2008 14:39 |
| Εγκατάσταση προβλήματα χρειάζονται βοήθεια | dhirajahlawat | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 27 Οκτ 2007 13:36 |
| Xp εγκατάσταση | xactly | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 24 Αυγ 2007 03:35 |
| Doom 3 | dbuske | PC & Console Gaming | 4 | 10 Αυγ 2007 13:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |