μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Ολεθρο ROE εγκατάσταση θέμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 08:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ολεθρο ROE εγκατάσταση θέμα

Ok heres τόσο η αντιμετώπιση, έχω δύο Doom 3 και την επέκταση, Doom 3 εγκατασταθεί χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όταν προσπαθώ να εγκαταστήσετε ROE να πάρω ένα μήνυμα σφάλματος που ισχυρίζεται ότι το μόνο συμβατό με Windows 2000/XP. OS μου είναι XP Pro x64 thats έτσι μερικές φορές ένα ζήτημα με την εγκατάσταση του λογισμικού, αλλά I dont γιατί η διεύρυνση δεν θα λειτουργήσει αν το πρωτότυπο παιχνίδι έκανε. Έχω ήδη κάνει πολλές web ψάχνουν την αντιμετώπιση του προβλήματος, που προτείνεται να μετακινήσετε ορισμένα αρχεία από το Doom 3 για την επέκταση στο δίσκο, αλλά έχω ένα μήνυμα που λέει ότι το μόνο για ανάγνωση και επίκλισης πρέπει να γίνουν. Έχω προσπαθήσει να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση μόνο για ανάγνωση, αλλά ότι δεν λειτουργεί και δεν γνωρίζω πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό. Η μόνη άλλη επιλογή που βρήκα ήταν η αλλαγή σε μία γραμμή. Msi αρχείο στο δίσκο χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα που ονομάζεται Microsoft ORCA (που δεν είμαι εξοικειωμένος με), αλλά ότι δεν θα επιτρέψτε μου να επεξεργαστείτε το τμήμα του φακέλου που χρειαζόμουν ώστε να δικαιώματος Τώρα είμαι με μια απώλεια για το πώς να το διορθώσω αυτό. Βήμα προς βήμα οδηγίες ή συνδέσμους πάντα ευπρόσδεκτη.
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 09:09
Ομάδα Δωρητών

γεια M8, είχα αυτό το πρόβλημα και ROE wouldnt εγκατάσταση είπε ότι couldnt βρείτε την αρχική doom3 για το σύστημά μου ακόμα και αν τα ορυχεία 32 bit έκδοση.
στο τέλος είχα να εγκαταστήσετε ξανά χαμός για το γ οδήγησης (εάν είχε εγκατασταθεί στην οδήγηση δ) την εγκατάσταση, όπως για οποιοδήποτε άλλο δίσκο σταματήσει την επέκταση από την εργασία συσκευασίας
οπότε η ερώτησή μου είναι εγκατεστημένο στον δίσκο C M8 αν δεν τότε εκ νέου για την εγκατάσταση μονάδας δίσκου C και στη συνέχεια, δοκιμάστε την επέκταση συσκευασίας

ελπίζω αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 6 Φεβ 2008, 09:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν νομίζω, δεν είπε τίποτα για να μην είναι σε θέση να βρει την αρχική μοίρα της λέει η δική μου δεν είναι συμβατές με το λειτουργικό σύστημα, είναι επίσης σε C μου δίσκο, έτσι ώστε δεν θα ήταν το πρόβλημα.
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 10:13
Ομάδα Δωρητών

ok απλώς πίστευαν ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όπως ήταν ένα προβλήματα είχα
καλή τύχη
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εγκατάσταση DirectX βοήθεια chardukian Λειτουργικά συστήματα Windows 1 20 Ιουν 2009 08:05
Mo / bo cpu εγκατάσταση marsay001 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 13 Ιαν 2008 14:39
Εγκατάσταση προβλήματα χρειάζονται βοήθεια dhirajahlawat Γενικά Λογισμικό Chat 8 27 Οκτ 2007 13:36
Xp εγκατάσταση xactly Λειτουργικά συστήματα Windows 3 24 Αυγ 2007 03:35
Doom 3 dbuske PC & Console Gaming 4 10 Αυγ 2007 13:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.