manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Doom ROE instalacija problem

Reply

Thread Tools
Old 6. veljače 2008, 08:50
Novi član grupe

Default Doom ROE instalacija problem

Ok tako Heresu posla, ja sam oboje Doom 3 i širenje, Doom 3 instalira bez ikakvih problema, ali kad pokušam instalirati ROE dobivam poruku o pogrešci tvrdeći da je njezin jedini kompatibilan s Windows 2000/XP. Moj OS je XP Pro x64 pa ponekad taj problem s instaliranjem softvera, ali ja ne vidim zašto bi se proširenje neće raditi ako je izvorna igru učinili. Ive 'već ispunjavanja obilje pretražuje web na otklanjanju problema, jedan predloženi premjestiti neke datoteke od 3 do usud prosirenje disk ali ja dobiti poruka kazivanje da je njegova samo za čitanje i licemjerje biti učinjeno. Ive 'pokušao onemogućiti postavku samo za čitanje, ali da ne radi, a ja ne znam kako to popraviti da. Jedina druga opcija je mijenjanje nađoh u jednoj liniji. Msi datoteka na disku koji koriste ovaj Microsoftov program zvan Orca (što ja nisam upoznat s), ali da ne bi neka me urediti dio datoteke i tako potrebno za pravo sad sam na gubitku kako ovo popraviti. Korak po korak, upute ili linkove uvijek poštovati.
Old 6. veljače 2008, 09:09
Donatorska Grupa

Hi m8 sam imao taj problem, te ROE wouldnt instalirati rekli couldnt pronaći originalni doom3 na moj sistem iako mina 32 bitnu verziju.
na kraju sam morao ponovno instalirati udes na c disku (to je imao instalirane na d disk) kao instalirate na bilo koji drugi disk zaustavio širenje omot iz radnog
pa je moje pitanje je li instaliran na c voziti m8 ako ne onda ponovno instalirati na C disk, a zatim pokušajte ekspanzija omot

nada ovaj svibanj pomoći da

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 6. veljača 2008, 09:40
Novi član grupe

Ne kažem da nije ništa o ne bitak u mogućnosti naći originalne usud njezine govoreći svojim ne kompatibilan sa mojim operativni sustav, također je na mom C disku, tako da ne bi bio problem.
Old 6. veljače 2008, 10:13
Donatorska Grupa

ok samo misao kako bi to moglo pomoći da je to bila vjerojatno sam
sretno
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
DirectX Ugradnja pomoć chardukian Windows Operating Systems 1 20. lipnja 2009 08:05
Mo / bo CPU instalacije marsay001 CPU, Matične ploče i RAM 3 13 siječanj 2008 14:39
Ugradnja probleme treba pomoć dhirajahlawat Općenito Software Chat 8 27. listopad 2007 13:36
Xp instalacija xactly Windows Operating Systems 3 24. kolovoz 2007 03:35
Doom 3 dbuske PC & konzole Igre 4 10. kolovoz 2007 13:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.