kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Doom ROE telepítési probléma

Reply

Téma eszközök
Old Február 6, 2008, 08:50
Új tag Csoport

Default Doom ROE telepítési probléma

Ok így Heres az üzlet, van mind a Doom 3 és a terjeszkedés, a Doom 3 telepítése nélkül kérdés, de amikor megpróbálom telepíteni ROE kapok egy hibaüzenet azt állítva, hogy csak kompatibilis a Windows 2000/XP. Saját operációs XP Pro x64 így néha olyan kérdés, amit a szoftver telepítését, de miért ne bővítése nem működik, ha az eredeti játék volt. Én már rengeteg internetes keresést, hogy orvosolja a problémát, az egyik azt javasolta, hogy bizonyos fájlokat a Doom 3, hogy a bővítési lemez, de én kap a üzenet mondás, hogy a csak olvasásra és vidám tennivaló. Én már próbáltam letiltani a read-only beállítás, de ez nem működik, és nem tudom, hogyan kell rögzíteni, hogy a. Az egyetlen másik lehetőség Találtam változó volt a sorban a. Msi fájlt a lemezen, ezzel a Microsoft nevű program Orca (ami nem vagyok jártas), de ez nem enged szerkeszteni a részét a fájl szükséges tehát jobb most én vagyok a veszteség, hogyan lehet javítani. Lépésről lépésre linkekre mindig appreciated.
Old Február 6, 2008, 09:09
Donor Group

hi m8, én is ezt a problémát is ROE akar telepíteni mondta couldnt találni az eredeti doom3 az én-rendszer még akkor is, ha bányákat a 32 bites változat.
A végén volt, hogy telepítse újra a végzet a C meghajtóra (volt telepítve a D meghajtón), mint bármely más telepítése meghajtó megállt a bővítési csomag a munkaidő
így a kérdésem is van telepítve a C meghajtóra m8 ha nem, akkor telepítse újra a C meghajtóra, majd próbálja meg a bővítési csomag

remélem ez segít

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Február 6 2008, 09:40
Új tag Csoport

Nem azt nem mondtam, hogy semmit nem képes megtalálni az eredeti doom a mondás, hogy nem kompatibilis a saját operációs rendszert is, hogy az én C meghajtóra, hogy nem lenne probléma.
Old Február 6, 2008, 10:13
Donor Group

OK csak gondoltam, hogy talán segít, mert baj volt
sok szerencsét
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.