![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok így Heres az üzlet, van mind a Doom 3 és a terjeszkedés, a Doom 3 telepítése nélkül kérdés, de amikor megpróbálom telepíteni ROE kapok egy hibaüzenet azt állítva, hogy csak kompatibilis a Windows 2000/XP. Saját operációs XP Pro x64 így néha olyan kérdés, amit a szoftver telepítését, de miért ne bővítése nem működik, ha az eredeti játék volt. Én már rengeteg internetes keresést, hogy orvosolja a problémát, az egyik azt javasolta, hogy bizonyos fájlokat a Doom 3, hogy a bővítési lemez, de én kap a üzenet mondás, hogy a csak olvasásra és vidám tennivaló. Én már próbáltam letiltani a read-only beállítás, de ez nem működik, és nem tudom, hogyan kell rögzíteni, hogy a. Az egyetlen másik lehetőség Találtam változó volt a sorban a. Msi fájlt a lemezen, ezzel a Microsoft nevű program Orca (ami nem vagyok jártas), de ez nem enged szerkeszteni a részét a fájl szükséges tehát jobb most én vagyok a veszteség, hogyan lehet javítani. Lépésről lépésre linkekre mindig appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi m8, én is ezt a problémát is ROE akar telepíteni mondta couldnt találni az eredeti doom3 az én-rendszer még akkor is, ha bányákat a 32 bites változat.
A végén volt, hogy telepítse újra a végzet a C meghajtóra (volt telepítve a D meghajtón), mint bármely más telepítése meghajtó megállt a bővítési csomag a munkaidő így a kérdésem is van telepítve a C meghajtóra m8 ha nem, akkor telepítse újra a C meghajtóra, majd próbálja meg a bővítési csomag remélem ez segít My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nem azt nem mondtam, hogy semmit nem képes megtalálni az eredeti doom a mondás, hogy nem kompatibilis a saját operációs rendszert is, hogy az én C meghajtóra, hogy nem lenne probléma. |
|
| |||
| |||
| OK csak gondoltam, hogy talán segít, mert baj volt sok szerencsét |