פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

אבדון עופר ההתקנה בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 6 פבואר 2008, 08:50
קבוצת חברות חדשות

Default אבדון עופר ההתקנה בעיה

בסדר אז heres העסקה, יש לי את שניהם אבדון 3 ו הרחבה, אבדון 3 מותקנים ללא כל בעיה, אך כאשר אני מנסה להתקין עופר אני מקבל הודעת שגיאה בטענה כי רק תואם ל-Windows 2000/XP. מערכת ההפעלה שלי היא XP Pro x64 ולכן לפעמים thats בעיה עם התקנת תוכנה, אבל אני רואה למה dont ההרחבה לא יפעלו אם עשה את המשחק המקורי. אני כבר עשית הרבה באינטרנט בחיפוש כדי לתקן את הבעיה, הציע אחד להעביר חלק מן הקבצים אבדון 3 כדי להרחיב את הדיסק אבל אני מקבל את ההודעה שאמרת את זה לקריאה בלבד, צביעות להיעשות. ניסיתי לבטל את ההגדרה לקריאה בלבד אבל זה לא עובד ואני לא יודע כיצד לתקן את זה. רק אחר אפשרות שמצאתי היה שינוי קו a. MSI הקובץ על הדיסק באמצעות תוכנית זו מיקרוסופט קרא orca (שבו אני לא מכיר) אבל לא נתנו לי לערוך את החלק של הקובץ שאני צריך כדי כך ימינה עכשיו אני בבית הפסד כיצד לתקן את זה. שלב שלב לפי ההוראות או קישורים תמיד ךיתורעה.
Old 6 פבואר 2008, 09:09
קבוצת תורמים

שלום m8, היה לי את הבעיה גם עופר אמר wouldnt להתקין אותה couldnt למצוא את doom3 המקורי שלי על המערכת למרות מוקשים את גירסת 32 סיביות.
בסופו של דבר הייתי צריך להתקין מחדש אבדון על כונן C (זה היה מותקן על הכונן ד) כמו בכל התקנת כונן אחר עצר את חבילת ההרחבה של עובדים
אז השאלה שלי היא האם זה מותקן על כונן C m8 אם לא אז להתקין מחדש על כונן C ולאחר מכן לנסות את חבילת ההרחבה

מקווה שזה עשוי לעזור לך

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 6 פברואר 2008, 09:40
קבוצת חברות חדשות

לא, אבל זה לא אומר שום דבר על לא להיות מסוגל למצוא את גורל המקורית שלה אומרת שלה לא תואם את מערכת ההפעלה, אלא גם על כונן C, כך לא תהיה את הבעיה.
Old 6 פבואר 2008, 10:13
קבוצת תורמים

בסדר רק חשבתי שזה עשוי לעזור משום שהוא היה לי prob
בהצלחה
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התקנת DirectX עזרה chardukian מערכות ההפעלה Windows 1 20 יוני 2009 08:05
מו / ההתקנה בו CPU marsay001 CPUs, Motherboards & RAM 3 13 ינואר 2008 14:39
בעיות התקנה צריך עזרה dhirajahlawat כללי תוכנות צ 'אט 8 -27 אוקטובר 2007 13:36
התקנת XP xactly מערכות ההפעלה Windows 3 24 אוגוסט 2007 03:35
אבדון 3 dbuske PC & קונסולת משחקים 4 -10 אוגוסט 2007 13:45
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.