![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר אז heres העסקה, יש לי את שניהם אבדון 3 ו הרחבה, אבדון 3 מותקנים ללא כל בעיה, אך כאשר אני מנסה להתקין עופר אני מקבל הודעת שגיאה בטענה כי רק תואם ל-Windows 2000/XP. מערכת ההפעלה שלי היא XP Pro x64 ולכן לפעמים thats בעיה עם התקנת תוכנה, אבל אני רואה למה dont ההרחבה לא יפעלו אם עשה את המשחק המקורי. אני כבר עשית הרבה באינטרנט בחיפוש כדי לתקן את הבעיה, הציע אחד להעביר חלק מן הקבצים אבדון 3 כדי להרחיב את הדיסק אבל אני מקבל את ההודעה שאמרת את זה לקריאה בלבד, צביעות להיעשות. ניסיתי לבטל את ההגדרה לקריאה בלבד אבל זה לא עובד ואני לא יודע כיצד לתקן את זה. רק אחר אפשרות שמצאתי היה שינוי קו a. MSI הקובץ על הדיסק באמצעות תוכנית זו מיקרוסופט קרא orca (שבו אני לא מכיר) אבל לא נתנו לי לערוך את החלק של הקובץ שאני צריך כדי כך ימינה עכשיו אני בבית הפסד כיצד לתקן את זה. שלב שלב לפי ההוראות או קישורים תמיד ךיתורעה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום m8, היה לי את הבעיה גם עופר אמר wouldnt להתקין אותה couldnt למצוא את doom3 המקורי שלי על המערכת למרות מוקשים את גירסת 32 סיביות.
בסופו של דבר הייתי צריך להתקין מחדש אבדון על כונן C (זה היה מותקן על הכונן ד) כמו בכל התקנת כונן אחר עצר את חבילת ההרחבה של עובדים אז השאלה שלי היא האם זה מותקן על כונן C m8 אם לא אז להתקין מחדש על כונן C ולאחר מכן לנסות את חבילת ההרחבה מקווה שזה עשוי לעזור לך המערכת שלי: redden137
|
|
| |||
| |||
| לא, אבל זה לא אומר שום דבר על לא להיות מסוגל למצוא את גורל המקורית שלה אומרת שלה לא תואם את מערכת ההפעלה, אלא גם על כונן C, כך לא תהיה את הבעיה. |
|
| |||
| |||
| בסדר רק חשבתי שזה עשוי לעזור משום שהוא היה לי prob בהצלחה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת DirectX עזרה | chardukian | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 20 יוני 2009 08:05 |
| מו / ההתקנה בו CPU | marsay001 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 ינואר 2008 14:39 |
| בעיות התקנה צריך עזרה | dhirajahlawat | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | -27 אוקטובר 2007 13:36 |
| התקנת XP | xactly | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 24 אוגוסט 2007 03:35 |
| אבדון 3 | dbuske | PC & קונסולת משחקים | 4 | -10 אוגוסט 2007 13:45 |
| שרשרת כלים | |
| |