mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Doom ROE diegimo problema

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 6, 2008, 08:50
Naujas Narys

Default Doom ROE diegimo problema

Gerai, kad Heres spręsti, aš tiek Doom 3 ir plėtrą, Doom 3 įdiegiama be bet kokio klausimo, tačiau, kai bandau įdiegti ROE Gaunu klaidos pranešimą, teigdama, kad jos tik suderinamos su Windows 2000/XP. Mano OS yra XP PRO x64 todėl kartais thats problema, susijusi su programinės įrangos diegimas, tačiau I dont see kodėl plėtra neturėtų dirbti, jei originalus žaidimas padarė. Aš jau padaryta daug Paieškos išspręsti šią problemą, vienas siūlė perkelti kai kuriuos failus iš Doom 3 į plėtrą disko, bet gaunu pranešimą, kad jos tik skaityti ir cant būti padaryta. Bandžiau išjungti tik skaityti, bet nustatyti, kad neveikia, o aš nežinau, kaip nustatyti, kad. Vienintelis kitas pasirinkimas, man buvo nustatytas keitimo į. MSI linija failą į diską, naudojant "Microsoft" programa, vadinama orka (kurios nesu susipažinęs su), bet tai neleidžia man redaguoti failo man reikia tiek dešinėje dabar aš ne apie tai, kaip išspręsti šią nuostolių. Žingsnis po žingsnio instrukcijas ar nuorodos visada vertinama.
Old Vasaris 6, 2008, 09:09
Donorų grupės

Hi m8, turėjau šią problemą, taip pat ROE wouldnt įdiegti sakė jis couldnt rasti originalaus doom3 ant mano sistema, nors kasyklose 32 bitų versija.
galų gale man teko iš naujo įdiegti kare dėl C disko (jeigu ji sumontuota ant d disko), kaip įdiegti į kitas vairuoti sustojo Expansion Pack iš darbo
taigi mano klausimas yra tai įdiegta į diską C M8 jeigu ne tada iš naujo įdiekite į C diską ir tada bandykite Expansion Pack

tikiuosi, kad tai gali padėti jums

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Vasaris 6, 2008, 09:40
Naujas Narys

Ne ji nepasakė nieko, kad negali rasti originalaus bausmė jos sako jos neatitinka mano operacinė sistema, ji taip pat mano C diske, kad nebūtų problemų.
Old Vasaris 6, 2008, 10:13
Donorų grupės

Gerai, tiesiog maniau, kad gali padėti, nes jis buvo bū turėjau
sėkmės
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
DirectX Installation Help chardukian Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 20, 2009 08:05
MO / Bo CPU montavimas marsay001 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 13 sausis 2008 14:39
Diegimo problemos, reikia pagalbos dhirajahlawat BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 8 27 spalis 2007 13:36
XP xactly Windows "operacinės sistemos 3 Rugpjūtis 24, 2007 03:35
Doom 3 dbuske PC & konsolės Žaidimai 4 Rugpjūtis 10, 2007 13:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.