![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad Heres spręsti, aš tiek Doom 3 ir plėtrą, Doom 3 įdiegiama be bet kokio klausimo, tačiau, kai bandau įdiegti ROE Gaunu klaidos pranešimą, teigdama, kad jos tik suderinamos su Windows 2000/XP. Mano OS yra XP PRO x64 todėl kartais thats problema, susijusi su programinės įrangos diegimas, tačiau I dont see kodėl plėtra neturėtų dirbti, jei originalus žaidimas padarė. Aš jau padaryta daug Paieškos išspręsti šią problemą, vienas siūlė perkelti kai kuriuos failus iš Doom 3 į plėtrą disko, bet gaunu pranešimą, kad jos tik skaityti ir cant būti padaryta. Bandžiau išjungti tik skaityti, bet nustatyti, kad neveikia, o aš nežinau, kaip nustatyti, kad. Vienintelis kitas pasirinkimas, man buvo nustatytas keitimo į. MSI linija failą į diską, naudojant "Microsoft" programa, vadinama orka (kurios nesu susipažinęs su), bet tai neleidžia man redaguoti failo man reikia tiek dešinėje dabar aš ne apie tai, kaip išspręsti šią nuostolių. Žingsnis po žingsnio instrukcijas ar nuorodos visada vertinama. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8, turėjau šią problemą, taip pat ROE wouldnt įdiegti sakė jis couldnt rasti originalaus doom3 ant mano sistema, nors kasyklose 32 bitų versija.
galų gale man teko iš naujo įdiegti kare dėl C disko (jeigu ji sumontuota ant d disko), kaip įdiegti į kitas vairuoti sustojo Expansion Pack iš darbo taigi mano klausimas yra tai įdiegta į diską C M8 jeigu ne tada iš naujo įdiekite į C diską ir tada bandykite Expansion Pack tikiuosi, kad tai gali padėti jums Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ne ji nepasakė nieko, kad negali rasti originalaus bausmė jos sako jos neatitinka mano operacinė sistema, ji taip pat mano C diske, kad nebūtų problemų. |
|
| |||
| |||
| Gerai, tiesiog maniau, kad gali padėti, nes jis buvo bū turėjau sėkmės |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| DirectX Installation Help | chardukian | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 20, 2009 08:05 |
| MO / Bo CPU montavimas | marsay001 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 13 sausis 2008 14:39 |
| Diegimo problemos, reikia pagalbos | dhirajahlawat | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 27 spalis 2007 13:36 |
| XP | xactly | Windows "operacinės sistemos | 3 | Rugpjūtis 24, 2007 03:35 |
| Doom 3 | dbuske | PC & konsolės Žaidimai | 4 | Rugpjūtis 10, 2007 13:45 |
| Temos įrankiai | |
| |