rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Doom ROE instalacji problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 6 lutego 2008, 08:50
Nowe państwa grupy

Default Doom ROE instalacji problem

Ok so heres the deal, mam jak Doom 3 i ekspansji, Doom 3 zainstalowane bez problemu, ale kiedy próbuję zainstalować ROE dostaję komunikat o błędzie, twierdząc, że tylko zgodne z Windows 2000/XP. Mój OS XP Pro x64 tak czasami thats problem z instalacją oprogramowania, ale dlaczego dont ekspansji nie działa, jeśli oryginał nie gra. I to już zrobione dużo wyszukiwania internetowego, aby rozwiązać problem, jeden zaproponował, aby przenieść niektóre pliki z doom 3 do ekspansji na dysku, ale dostaję komunikat, że tylko do odczytu i cant zrobienia. I've tried wyłączyć ustawienie tylko do odczytu, ale nie działa i nie wiem jak to naprawić. Jedyną inną opcję i stwierdzono zmianę linii w pliku. Msi na dysku za pomocą tego programu o nazwie Microsoft Orca (który ja nie zna), ale nie pozwól mi edytować części pliku i potrzebne do tego prawo Obecnie jestem na straty, w jaki sposób rozwiązać ten problem. Krok po kroku instrukcje lub linki zawsze doceniany.
Old 6 lutego 2008, 09:09
Grupa dawcy

hi m8, miałem ten problem i zainstalować ROE wouldnt powiedział, że couldnt znaleźć oryginalne doom3 na moim komputerze, nawet jeśli w kopalniach 32-bitowa wersja.
w końcu musiałem ponownie zainstalować kary na dysku C (miał on zainstalowany na dysku d) w instalacji na inny dysk zatrzymał ekspansję opakowanie z pracy
więc moje pytanie jest zainstalowany na dysku C, jeśli nie m8 następnie ponownie zainstalować na dysku C, a następnie spróbuj ekspansji opakowanie

nadzieję, że to może pomóc

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 6. lutego 2008, 09:40
Nowe państwa grupy

Nie, nie powiem nic na temat nie jest w stanie znaleźć oryginalnego kara jej wypowiedzenie jej nie jest zgodne z moim systemem operacyjnym, ale także na moim dysku C tak, że nie byłoby problemu.
Old 6 lutego 2008, 10:13
Grupa dawcy

ok tylko że to mogłoby pomóc, gdyż była prawdopodobnie miałem
powodzenia
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.