![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok so heres the deal, mam jak Doom 3 i ekspansji, Doom 3 zainstalowane bez problemu, ale kiedy próbuję zainstalować ROE dostaję komunikat o błędzie, twierdząc, że tylko zgodne z Windows 2000/XP. Mój OS XP Pro x64 tak czasami thats problem z instalacją oprogramowania, ale dlaczego dont ekspansji nie działa, jeśli oryginał nie gra. I to już zrobione dużo wyszukiwania internetowego, aby rozwiązać problem, jeden zaproponował, aby przenieść niektóre pliki z doom 3 do ekspansji na dysku, ale dostaję komunikat, że tylko do odczytu i cant zrobienia. I've tried wyłączyć ustawienie tylko do odczytu, ale nie działa i nie wiem jak to naprawić. Jedyną inną opcję i stwierdzono zmianę linii w pliku. Msi na dysku za pomocą tego programu o nazwie Microsoft Orca (który ja nie zna), ale nie pozwól mi edytować części pliku i potrzebne do tego prawo Obecnie jestem na straty, w jaki sposób rozwiązać ten problem. Krok po kroku instrukcje lub linki zawsze doceniany. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi m8, miałem ten problem i zainstalować ROE wouldnt powiedział, że couldnt znaleźć oryginalne doom3 na moim komputerze, nawet jeśli w kopalniach 32-bitowa wersja.
w końcu musiałem ponownie zainstalować kary na dysku C (miał on zainstalowany na dysku d) w instalacji na inny dysk zatrzymał ekspansję opakowanie z pracy więc moje pytanie jest zainstalowany na dysku C, jeśli nie m8 następnie ponownie zainstalować na dysku C, a następnie spróbuj ekspansji opakowanie nadzieję, że to może pomóc My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nie, nie powiem nic na temat nie jest w stanie znaleźć oryginalnego kara jej wypowiedzenie jej nie jest zgodne z moim systemem operacyjnym, ale także na moim dysku C tak, że nie byłoby problemu. |
|
| |||
| |||
| ok tylko że to mogłoby pomóc, gdyż była prawdopodobnie miałem powodzenia |