![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ok deci heres treaba, am ambele Doom 3 şi extinderea, Doom 3 instalate, fără nici o problemă, dar când încerc să instalez ROE I a lua un mesaj de eroare, susţinând că numai compatibile cu Windows 2000/XP. Meu OS este XP Pro x64 aşa uneori Thats o problemă cu instalarea de software, dar am de ce dont vezi extinderea nu ar lucra în cazul în care jocul original a făcut-o. Am făcut deja o multime de cautare web pentru a rezolva problema, unul a sugerat să se mute cateva fisiere de la Doom 3 la extinderea pe disc, dar i primi un mesaj care spune că doar în citire şi în jargon de făcut. Am încercat să dezactivaţi read-only setare, dar care nu funcţionează şi nu ştiu cum să rezolv asta. Singura opţiune alte am găsit a fost de a schimba o linie într-o. Msi de pe disc, folosind acest program numit Microsoft Orca (care nu sunt familiarizaţi cu), dar care nu ar lăsa să-mi edita parte din dosarul i chiar atât de necesare pentru a acum sunt la o pierdere cu privire la modul de a rezolva această problemă. Pas cu pas instrucţiunile sau link-uri întotdeauna apreciat.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hi M8, am avut această problemă, precum şi ROE wouldnt instalare a spus-o couldnt găsi original doom3 pe sistemul meu, chiar dacă de mine pe 32 de biţi versiune.
în cele din urmă am avut de a re-instala Doom pe c unitate (avut instalat pe disc d) ca instalarea pe orice alt drive oprit extinderea ambalaj de la lucru Întrebarea mea este deci este instalat pe c conduce M8, dacă nu, atunci re-a instala pe c conduce apoi încercaţi extinderea ambalajului sper acest lucru poate ajuta să Sistemul meu: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu aceasta nu spune nimic despre care nu este capabilă să găsească original Doom sa spun sa nu-mi compatibile cu sistemul de operare, este, de asemenea, pe unitatea C, astfel încât nu ar fi problema.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok doar crezut că s-ar putea ajuta ca a fost o problema am avut
succes |