menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Doom ROE inštalácie problém

Reply

Thread Tools
Old 6.februára 2008, 08:50
Nový člen skupiny

Ok tak Heres obchodu, som ako Doom 3 a rozšírenie, Doom 3 inštalované bez akejkoľvek tému, ale keď sa snažím nainštalovať ROE dostanem chybovú správu, ktorá vyhlasuje, že jeho kompatibilné len s Windows 2000/XP. Môj OS je XP Pro x64 tak to je niekedy problém s inštaláciou softvéru, ale já dont prečo rozširovanie nebude fungovať v prípade, že pôvodná hra urobil. Už som urobil veľa webové vyhľadávanie na odstránenie problému, jeden navrhol presunúť niektoré súbory z Doom 3 pre rozšírenie disk, ale mám správy, že jeho Read-Only a prevýšenie je hotovo. Jsem se snažil zakázať čítať-len nastavenia, ale to nefunguje a já nevím, jak to opravit. Jedinou ďalšou možnosťou bolo zistené aj zmena v súlade. Msi súbor na disku pomocou tohto programu Microsoft nazýva orca (což já nejsem oboznámený s), ale to by nebolo dovoľte mi upraviť časť súboru som potreboval tak právo Teraz som na rozpakoch, ako to spravit. Krok za krokom alebo odkazy vždy vítané.
Old 6.februára 2008, 09:09
Darcu Skupina

hi M8, musel som tento problém aj Roe bych řekl, že inštalovať couldnt nájsť pôvodný doom3 na mojom systéme, aj keď baniach na 32 bit verziu.
na konci som musel znovu inštalovať-doom na disku C (mala je nainštalovaný na disku d) ako inštalácia na akékoľvek iné disk zastavil expanziu balení z pracovných
takže moja otázka znie je nainštalovaný na disku C M8, ne-li znovu-inštaláciu na disk C a potom skúste Expansion Pack

dúfam, že tento vám môžu pomôcť

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 6. februára 2008, 09:40
Nový člen skupiny

No to nepovedal nič nie je schopný nájsť jeho pôvodný doom hovorí jej nie je kompatibilný s mojím operačným systémom je aj na mojom disku C, takže by nemal byť problém.
Old 6.februára 2008, 10:13
Darcu Skupina

ok len myslela, že to môže pomôcť, ak to bol problém som mal
veľa šťastia
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.