![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tak Heres obchodu, som ako Doom 3 a rozšírenie, Doom 3 inštalované bez akejkoľvek tému, ale keď sa snažím nainštalovať ROE dostanem chybovú správu, ktorá vyhlasuje, že jeho kompatibilné len s Windows 2000/XP. Môj OS je XP Pro x64 tak to je niekedy problém s inštaláciou softvéru, ale já dont prečo rozširovanie nebude fungovať v prípade, že pôvodná hra urobil. Už som urobil veľa webové vyhľadávanie na odstránenie problému, jeden navrhol presunúť niektoré súbory z Doom 3 pre rozšírenie disk, ale mám správy, že jeho Read-Only a prevýšenie je hotovo. Jsem se snažil zakázať čítať-len nastavenia, ale to nefunguje a já nevím, jak to opravit. Jedinou ďalšou možnosťou bolo zistené aj zmena v súlade. Msi súbor na disku pomocou tohto programu Microsoft nazýva orca (což já nejsem oboznámený s), ale to by nebolo dovoľte mi upraviť časť súboru som potreboval tak právo Teraz som na rozpakoch, ako to spravit. Krok za krokom alebo odkazy vždy vítané. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi M8, musel som tento problém aj Roe bych řekl, že inštalovať couldnt nájsť pôvodný doom3 na mojom systéme, aj keď baniach na 32 bit verziu.
na konci som musel znovu inštalovať-doom na disku C (mala je nainštalovaný na disku d) ako inštalácia na akékoľvek iné disk zastavil expanziu balení z pracovných takže moja otázka znie je nainštalovaný na disku C M8, ne-li znovu-inštaláciu na disk C a potom skúste Expansion Pack dúfam, že tento vám môžu pomôcť Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| No to nepovedal nič nie je schopný nájsť jeho pôvodný doom hovorí jej nie je kompatibilný s mojím operačným systémom je aj na mojom disku C, takže by nemal byť problém. |
|
| |||
| |||
| ok len myslela, že to môže pomôcť, ak to bol problém som mal veľa šťastia |