![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок тако Хересу посла, ја сам обоје Доом 3 и ширење, Доом 3 инсталира без икаквих проблема, али кад покушам инсталирати РОЕ добијам поруку о грешци тврдећи да је њен једини компатибилан са Уиндоус 2000/КСП. Мој ОС је КСП Про кс64 па понекад тај проблем са инсталирањем софтвера, али ја не видим зашто би се проширење неће радити ако је изворна игру урадили. Иве 'већ испуњавања обиље претражује веб на отклањању проблема, један предложени преместите неке датотеке од 3 до усуд просирење диск али ја добити порука казивање да је његова само за читање и лицемјерје бити учињено. Иве 'суђен онемогућите подешавање само за читање, али да не ради, а ја не знам како то поправити да. Једина друга опција је мијењање нађе у једној линији. МСИ датотека на диску који користе овај Мицрософт програма који се зове Орца (што ја нисам упознат са), али да не би нека ме уредити део датотеке и тако потребно за право сад сам на губитку како ово поправити. Корак по корак, упутства или линкове увек поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи м8 сам имао тај проблем, те РОЕ уоулднт инсталирате рекли цоулднт пронаћи оригинални доом3 на мој систем иако мина 32 битну верзију.
на крају сам морао поново инсталирати удес на ц диску (то је имао инсталиране на д диск) као инсталирате на било који други диск зауставио ширење омот из радног па је моје питање да ли је инсталиран на ц возити м8 ако не онда поново инсталирати на Ц диск, а затим покушајте експанзија омот нада овај мај помоћи да Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Не кажем да није ништа о не буде у могућности наћи оригиналне усуд њене говорећи својим не компатибилан са мојим оперативни систем, такође је на мом Ц диску, тако да не би био проблем. |
|
| |||
| |||
| ок само мисао како би то могло помоћи да је то била вероватно сам сретно |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ДирецтКс Уградња помоћ | цхардукиан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 20. јуна 2009 08:05 |
| Мо / бо ЦПУ инсталације | марсаы001 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13 јануар 2008 14:39 |
| Уградња проблеме треба помоћ | дхирајахлауат | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 27 октобар 2007 13:36 |
| Ксп инсталација | ксацтлы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 24 аугуст 2007 03:35 |
| Доом 3 | дбуске | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 10 аугуст 2007 13:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |