az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Doom karaca kurulum sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 6 Şubat 2008, 08:50
Yeni Üye Grubu

Default Doom karaca kurulum sorunu

Tamam bu anlaşmayı heres, herhangi bir sorun olmadan ama yüklü Ben bir hata mesajı da yalnızca Windows 2000/XP uyumlu iddia almak karaca yüklemeye çalıştığınızda iki Doom 3 ve genişletme, Doom 3 var. Benim işletim sistemi XP Pro x64 Bunu bazen yazılım yüklerken bir sorun şu ama orijinal oyun yaptım nedenle genişleme işe görmek dont olduğunu. Zaten, bir mahkum 3 genişletilmesi diske ama bir mesaj da salt okunur ve cant yapılabilir söyler bazı dosyaları taşımak için önerilen web birçok sorunu çözmek için arama yaptık. Ben okumak devre dışı bırakmak için denedim sadece ayar ancak çalışmıyor ve nasıl düzeltmek için bilmiyorum. Diğer tek seçenek ben katil balina denilen (ki ben bilgi sahibi değilim) bir. Msi bir satır disk Microsoft, bu programı kullanarak dosya değişen öğrendim ama bana dosya Çok sağ için gerekli bölümünü düzenlemek izin vermez şimdi bu nasıl giderileceği ile ilgili zararına yaşıyorum. Yönergeleri adım adım veya bağlantıları her zaman takdir.
Old 6 Şubat 2008, 09:09
Bağış Grubu

de karaca wouldnt yüklemek benim sistemde bile mayınlar 32 bit sürümü orijinal doom3 bulmak couldnt söyledi merhaba M8, bu sorun vardı.
sonunda i to re-c sürücüsünde azabı yüklemek vardı (bu, d sürücü yüklü) diğer sürücüde yükleme olarak vardı çalışmaktan Genişleme paketi durduruldu
Çok soru varsa tekrar değil c sürücü M8 on-C sürücüsünde yükleyin ve sonra da genişletme paketi deneyin yüklü

umut bu size yardımcı olabilir

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 6 Şubat 2008, 09:40
Yeni Üye Grubu

Hayır onun da benim işletim sistemi ile uyumlu değildir söyleyerek orijinal azabı bulmak mümkün olmayan söylememeleridir yaptı, aynı zamanda bu kadar sorun olmazdı benim C sürücüsü üzerinde.
Old 6 Şubat 2008, 10:13
Bağış Grubu

tamam gibi bir sorunları I had yardımcı düşündüm
iyi şanslar
Reply

Register

Bookmarks