![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam bu anlaşmayı heres, herhangi bir sorun olmadan ama yüklü Ben bir hata mesajı da yalnızca Windows 2000/XP uyumlu iddia almak karaca yüklemeye çalıştığınızda iki Doom 3 ve genişletme, Doom 3 var. Benim işletim sistemi XP Pro x64 Bunu bazen yazılım yüklerken bir sorun şu ama orijinal oyun yaptım nedenle genişleme işe görmek dont olduğunu. Zaten, bir mahkum 3 genişletilmesi diske ama bir mesaj da salt okunur ve cant yapılabilir söyler bazı dosyaları taşımak için önerilen web birçok sorunu çözmek için arama yaptık. Ben okumak devre dışı bırakmak için denedim sadece ayar ancak çalışmıyor ve nasıl düzeltmek için bilmiyorum. Diğer tek seçenek ben katil balina denilen (ki ben bilgi sahibi değilim) bir. Msi bir satır disk Microsoft, bu programı kullanarak dosya değişen öğrendim ama bana dosya Çok sağ için gerekli bölümünü düzenlemek izin vermez şimdi bu nasıl giderileceği ile ilgili zararına yaşıyorum. Yönergeleri adım adım veya bağlantıları her zaman takdir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de karaca wouldnt yüklemek benim sistemde bile mayınlar 32 bit sürümü orijinal doom3 bulmak couldnt söyledi merhaba M8, bu sorun vardı.
sonunda i to re-c sürücüsünde azabı yüklemek vardı (bu, d sürücü yüklü) diğer sürücüde yükleme olarak vardı çalışmaktan Genişleme paketi durduruldu Çok soru varsa tekrar değil c sürücü M8 on-C sürücüsünde yükleyin ve sonra da genişletme paketi deneyin yüklü umut bu size yardımcı olabilir Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Hayır onun da benim işletim sistemi ile uyumlu değildir söyleyerek orijinal azabı bulmak mümkün olmayan söylememeleridir yaptı, aynı zamanda bu kadar sorun olmazdı benim C sürücüsü üzerinde. |
|
| |||
| |||
| tamam gibi bir sorunları I had yardımcı düşündüm iyi şanslar |
![]() |
|
| Bookmarks |