менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Doom обмінний установці випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 лютого 2008, 08:50
Нові члени групи

Default Doom обмінний установці випуск

ИТАК Heres справу, я як Doom 3 і розширення, Doom 3 встановлений без якої-небудь питання, але коли я намагаюся встановити обмінний я отримую повідомлення про помилку, стверджуючи, що його сумісний тільки з Windows 2000/XP. Моя ОС XP Pro x64 тому іноді Thats проблеми з установкою програмного забезпечення, але я не бачу, чому розширення не буде працювати, якщо в оригінальній грі зробив. Я вже зробив безліч веб-пошуку, щоб вирішити проблему, пропонується перенести деякі файли з Doom 3 на диску розширення, але я отримую повідомлення про те, що його тільки для читання і косяк зробити. Я намагався відключити тільки для читання, настройка, але це не спрацювало, і я не знаю, як виправити це. Я лише іншим варіантом була виявлена зміни в лінію. MSI файлу на диску, використовуючи цю програму Microsoft називають ORCA (яким я не знайома з ними), але, що не дозволить мені змінити частину файлу, мені треба було так добре зараз я сумнів про те, як це можна виправити. Крок за кроком інструкції або посилання завжди вітається.
Old 6 лютого 2008, 09:09
Донор групи

Привіт M8, я цю проблему, а обмінний Wouldnt установці говорить, що Couldnt знайти оригінальний Doom3 на моєму комп'ютері, хоча міни 32 розрядної версії.
врешті-решт мені довелося заново встановити могилу на диску C (вона була встановлена на диску D), а установку на інший диск зупинити розширення пакета від роботи
Так що моя питання вона встановлена на диску C M8 якщо ні, то перевстановіть на диску C, а потім спробуйте пакет розширення

сподіваюся, що це може допомогти вам

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 6 лютого 2008, 09:40
Нові члени групи

Ні, це не сказати нічого не зміг знайти свій оригінальний Doom заявивши, що її не сумісне з моєю операційної системи, він також знаходиться на моєму З диску, так що не буде проблемою.
Old 6 лютого 2008, 10:13
Донор групи

ОК просто подумав, що може допомогти, як це було проб я
удачі
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Directx установці допомогти chardukian Операційні системи Windows 1 20 червня 2009 08:05
Mo / Bo Установка процесора marsay001 Процесори, материнські плати RAM & 3 13 січня 2008 14:39
Проблеми установки потрібна допомога dhirajahlawat General Software чат 8 27 жовтня 2007 13:36
Xp установка xactly Операційні системи Windows 3 24 серпня 2007 03:35
Doom 3 dbuske PC & консоль Gaming 4 10 серпня 2007 13:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.