![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК Heres справу, я як Doom 3 і розширення, Doom 3 встановлений без якої-небудь питання, але коли я намагаюся встановити обмінний я отримую повідомлення про помилку, стверджуючи, що його сумісний тільки з Windows 2000/XP. Моя ОС XP Pro x64 тому іноді Thats проблеми з установкою програмного забезпечення, але я не бачу, чому розширення не буде працювати, якщо в оригінальній грі зробив. Я вже зробив безліч веб-пошуку, щоб вирішити проблему, пропонується перенести деякі файли з Doom 3 на диску розширення, але я отримую повідомлення про те, що його тільки для читання і косяк зробити. Я намагався відключити тільки для читання, настройка, але це не спрацювало, і я не знаю, як виправити це. Я лише іншим варіантом була виявлена зміни в лінію. MSI файлу на диску, використовуючи цю програму Microsoft називають ORCA (яким я не знайома з ними), але, що не дозволить мені змінити частину файлу, мені треба було так добре зараз я сумнів про те, як це можна виправити. Крок за кроком інструкції або посилання завжди вітається. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт M8, я цю проблему, а обмінний Wouldnt установці говорить, що Couldnt знайти оригінальний Doom3 на моєму комп'ютері, хоча міни 32 розрядної версії.
врешті-решт мені довелося заново встановити могилу на диску C (вона була встановлена на диску D), а установку на інший диск зупинити розширення пакета від роботи Так що моя питання вона встановлена на диску C M8 якщо ні, то перевстановіть на диску C, а потім спробуйте пакет розширення сподіваюся, що це може допомогти вам Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ні, це не сказати нічого не зміг знайти свій оригінальний Doom заявивши, що її не сумісне з моєю операційної системи, він також знаходиться на моєму З диску, так що не буде проблемою. |
|
| |||
| |||
| ОК просто подумав, що може допомогти, як це було проб я удачі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Directx установці допомогти | chardukian | Операційні системи Windows | 1 | 20 червня 2009 08:05 |
| Mo / Bo Установка процесора | marsay001 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 січня 2008 14:39 |
| Проблеми установки потрібна допомога | dhirajahlawat | General Software чат | 8 | 27 жовтня 2007 13:36 |
| Xp установка | xactly | Операційні системи Windows | 3 | 24 серпня 2007 03:35 |
| Doom 3 | dbuske | PC & консоль Gaming | 4 | 10 серпня 2007 13:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |