![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Umm хей аз използван 2 собствени dk2 векове назад за XP и 98 и никога не съм имал проблеми досега, отскоро има друго копие, инсталирани, и когато започнете нова игра Времето кампания или престрелка Всичко, което може да ни видите черно, като игра Изглежда 2 тичам глоба СЕРТ добре .. yeh аз арго правя anythn когато аз арго видите anythn XD така че ако any1 преживяна храна да ми помогне с това? В момента на лаптоп с Vista и работи Intel Graphics accelerater водача, аз наистина не DONT anythn за компютри, както и да С, така че ако sum1 преживяна храна отговор Уот I shud правя 2 оправите този проблем .. Тай |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах същия проблем на синовете ми лаптоп трябваше да инсталирате пластир, Изтегляне от пластир ftp://ftp.ea.com/pub/archive/bullfrog/patches/dk2/ Стартирайте играта. Работил е за мен, надявам той работи за теб,
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|