![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Umm hej i použité 2 vlastní DK2 stáří webu na XP a 98 a nikdy jsem neměl žádné problémy, až teď, v poslední době dostal další kopii, nainstalován, a když i start nové hry počasí kampaň nebo hádka všechny vidím nás černé, stejně jako hra Zdá 2 běží dobře CEPT dobře .. yeh i cant do anythn když i cant viz anythn XD takže pokud any1 žvanec pomozte mi s tím? v současné době na notebooku se systémem Vista a Intel grafika accelerater řidiče, i dont opravdu ne anythn asi jako u počítače, můžete c, takže pokud sum1 žvanec odpověď i shud co dělat 2 opravit tento problém .. ty
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Měl jsem stejný problém na mém notebooku synové měli nainstalovat opravu,
Stáhněte z náplasti ftp://ftp.ea.com/pub/archive/bullfrog/patches/dk2/ Běh hry. Pracoval pro mě, doufám, že pracuje pro tebe,
|