![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| umm hey i χρησιμοποιείται 2 δικά dk2 αιωνιότητα για XP και 98 και ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, πρόσφατα πήρε ένα άλλο αντίγραφο, που έχει εγκατασταθεί, και όταν θα ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία παιχνίδι καιρικές ή ακροβολισμός όλα Βλέπω μαύρες μας, όπως και το παιχνίδι 2 φαίνεται τρέχει πρόστιμο CEPT καλά .. yeh i do επίκλισης anythn όταν θ επίκλισης βλέπε anythn XD οπότε εάν any1 αναμασημένη τροφή βοηθήσετε με αυτό; σήμερα σε ένα φορητό υπολογιστή με Vista και λειτουργία γραφικών Intel accelerater οδηγού, i dont πραγματικά δεν anythn όπως και για τους υπολογιστές μπορούν γ, έτσι ώστε αν sum1 αναμασημένη τροφή απάντηση wat shud i do 2 διορθώσετε αυτό το πρόβλημα .. TY |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα ίδιο πρόβλημα σχετικά με τους γιους μου laptop είχε να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα, Κατεβάστε το έμπλαστρο από ftp://ftp.ea.com/pub/archive/bullfrog/patches/dk2/ Εκτελέστε το παιχνίδι. Εργάσθηκε για μένα, ελπίζω ότι δουλεύει για εσάς,
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μαύρη οθόνη κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων | tinaqin123 | PC & Console Gaming | 1 | 17 Ιουν 2009 06:09 |
| Όταν η οθόνη των Windows XP θα πρέπει να πάρω φορτίο εισόδου δεν υποστηρίζεται | teri1973 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 7 Νοε 2008 06:26 |
| Οθόνη Goes Black | katiecoos | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιουν 2008 07:49 |
| Μαύρη Οθόνη εκκίνησης | MightyKing | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 18 Μαΐου 2008 13:56 |
| Νέα κατασκευή, μαύρη οθόνη. | tmockingbird | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 25 Απρ 2008 10:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |