![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Umm ej ja iskorišten 2 vlastite dk2 uzrasta ago xp i 98 dana i nisam imao nikakvih problema do sada, nedavno je dobio još jednu kopiju, instaliran, a kad sam početi novu igru vremenskim kampanju ili okršaj ja mogu sve nas vide crno, kao u igri 2 trčanje fino izgleda CEPT dobro .. yeh ja licemjerje činiti anythn našto ja licemjerje vidjeti anythn XD pa ako any1 preživanje pomoć mene sa ovaj? Trenutno na laptop sa vidik i trčanje Intel graphics accelerater driver, ja dont stvarno ne anythn o računalima kao što možete c, tako da ako sum1 preživanje odgovorite wat ja shud učiniti 2 riješili taj problem .. tima |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA je jednak problem na moj laptop sinovi morali instalirati patch Download patch od ftp://ftp.ea.com/pub/archive/bullfrog/patches/dk2/ Pokreni igru. Izrađen za mene, nadi radi za vas,
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crnac Zaslon Tijekom sve igre | tinaqin123 | PC & konzole Igre | 1 | 17. lipnja 2009 06:09 |
| Kada se Windows XP zaslon bi trebao ja dobiti ulaz opterećenja ne podržava | teri1973 | Windows Operating Systems | 2 | 7. studeni 2008 06:26 |
| Screen Goes Black | katiecoos | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15. lipnja 2008 07:49 |
| Crnac Zaslon pokretanju | MightyKing | Općenito Software Chat | 2 | 18. svibnja 2008 13:56 |
| Graditi novi, crni ekran. | tmockingbird | General Hardware Chat | 8 | 25. travanj 2008 10:02 |
| Thread Tools | |
| |