![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Umm hej i použité 2 vlastné DK2 starobe webu na XP a 98 a nikdy som nemal žiadne problémy, až teraz, v poslednej dobe dostal ďalšiu kópiu, nainštalovaný, a keď aj štart novej hry počasia kampaň alebo hádka všetky vidím nás čierne, rovnako ako hra Zdá 2 beží dobre CEPT dobre .. Yeh i cant do anythn keď i cant pozri anythn XD takže ak any1 žvanec pomôžte mi s tým? v súčasnosti na notebooku so systémom Vista a Intel grafika accelerater vodiča, i dont naozaj ne anythn asi ako u počítača, môžete c, takže ak sum1 žvanec odpoveď aj shud čo robiť 2 opraviť tento problém .. ty
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mal som rovnaký problém na mojom notebooku synovia mali nainštalovať opravu,
Stiahnite z náplasti ftp://ftp.ea.com/pub/archive/bullfrog/patches/dk2/ Beh hry. Pracoval pre mňa, dúfam, že pracuje pre teba,
|