мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Дунгеон 2 чувар Помоћ - Црн Екран на Лоад-уп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. јуни 2009, 13:44
Нови члан групе

Default Дунгеон 2 чувар Помоћ - Црн Екран на Лоад-уп

Умм еј ја искориштен 2 сопствене дк2 узраста аго ксп и 98 дана и нисам имао никаквих проблема до сада, недавно је добио још једну копију, инсталиран, а кад сам почети нову игру временским кампању или окршај ја могу све нас виде црно, као у игри 2 трчање фино изгледа ЦЕПТ добро .. ыех ја лицемјерје чинити анытхн нашто ја лицемјерје видјети анытхн КСД па ако аны1 преживање помоћ мене с данашји? Тренутно на лаптоп са видик и трчање Интел грапхицс аццелератер дривер, ја донт стварно не анытхн о рачунарима као што можете ц, тако да ако сум1 преживање одговорите уат ја схуд учинити 2 решили тај проблем .. тима
Old 4. јуни 2009, 15:57
Донаторска Група

Default Дунгеон 2 чувар Помоћ - Црн Екран на Лоад-уп

ЈА је једнак проблем на мој лаптоп синови морали инсталирати патцх
Доунлоад патцх од фтп://фтп.еа.цом/пуб/арцхиве/буллфрог/патцхес/дк2/
Покрени игру.

Израђен за мене, нади ради за вас,

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Црн Екран Током све игре тинакин123 ПЦ & конзоле Игре 1 17. јуна 2009 06:09
Када се Уиндоус КСП екран би требао ја добити улажење оптерећења не подржава тери1973 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 7 новембар 2008 06:26
Сцреен гоес Блацк катиецоос Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 15. јуна 2008 07:49
Црн Екран покретању МигхтыКинг Уопштено Софтуаре Цхат 2 18. маја 2008 13:56
Градити нови, црни екран. тмоцкингбирд Генерал Хардуаре Цхат 8 25 април 2008 10:02
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц