![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Nainstaloval jsem DirectX 10 pro xp nad 5 krát, to odmítá pracovat, když zkusím test na Assassins Creed I get the error: Aplikace se nepodařilo řádně iniialize (0xc0000005). Stiskněte tlačítko OK můžete aplikaci ukončit. Jsem instalaci RC2 Fix 3. Oh, a pokud vaše jen chtěl říct 'Nemůžete dát DX10 na XP' se nemají říkat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umm ... DX10 isnt měl být pro XP. Není-li vaše používáte nějaký hack DX10 pro XP, který je. Im ne, ale jistě, zda budeme moci hovořit o rozsekává zde. Chtěl jsem se dostat OK od Dave na toto vlákno pokračovat dále. Im Určitě když si všichni uvědomili, že neexistuje žádný fyzický důvod, proč DX10 couldnt se o XP, Microsoft hasn't uvolní něco pro XP, že jí dává schopnost DX10. Nejsem si jistý, jak to v případě uvedení DX10 na XP je ilegální, nebo ne, nicméně, jedna cesta je dělat, že je většina likily vialtaiong něco v tomto procesu. Samozřejmě, že je zcela možné, aby lidé do tohoto (i Znám pár, který má sucsessfuly udělali) im jen nejste jisti, můžeme diskutovat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje způsob, jak někdo může poskytnout podporu pro malé aplikace, jako je to, že zejména vzhledem k jeho povaze chyby, obraťte se na vývojáře. I když se říká, že se snaží implementovat DX10 na XP je hack, a stejně jako všechny hacků je náchylný k nestabilitě.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| DX10 pomoci ...... | Bubba | Graphics Cards & Monitory | 8 | 26. Září 2008 13:09 |
| OH NO! DX10 karet zvyklý být schopni používat DX10.1 | cheesepuff | Graphics Cards & Monitory | 5 | 18. listopadu 2007 10:43 |
| Grafické karty pro spuštění Vista 64 a DX10 | skinnyman9000 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. srpen 2007 12:16 |
| Thread Nástroje | |
| |