![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Έχω εγκαταστήσει το DirectX 10 για XP πάνω από 5 φορές, αρνείται να εργαστεί, αν προσπαθήσω να δοκιμάσουν για δολοφόνους θρήσκευμα να πάρω το σφάλμα: Η εφαρμογή απέτυχε να iniialize σωστά (0xc0000005). Πατήστε ΟΚ για να σταματήσουν την εφαρμογή. Είμαι εγκατάσταση RC2 Fix 3. Ω και, αν σας απλά θα το πω "Δεν μπορείτε να θέσει DX10 για XP" δεν το έλεγα αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| umm ... DX10 isn't υποτίθεται ότι είναι για XP. Αν δεν σας χρησιμοποιώντας κάποια hack DX10 για XP που είναι. Im Αλλά δεν είμαστε βέβαιοι εάν επιτρέπεται να μιλάμε για hacks εδώ. Θα πρέπει να πάρετε μια από Dave ΟΚ για να συνεχίσετε περαιτέρω αυτό το νήμα. Im βέβαιος ότι αν και όλοι συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει φυσική λόγος να couldnt DX10 για XP, η Microsoft hasn't κυκλοφορήσει τίποτα για XP δίνει τη δυνατότητα των DX10. Δεν είμαι σίγουρος για το αν τη θέση DX10 για XP ή δεν είναι παράνομη, ωστόσο, ο τρόπος πηγαίνει μία είναι πώς θα κάνουμε πιο likily vialtaiong κάτι στη διαδικασία. Φυσικά, είναι απολύτως δυνατό για τους ανθρώπους για να γίνει αυτό (γνωρίζω λίγα που έχει κάνει sucsessfuly) im βέβαιος ότι απλώς δεν μπορούμε να το συζητήσουμε.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει τρόπος κάποιος εδώ μπορεί να δώσει τη στήριξη για μια μικρή εφαρμογή που ήθελε, κυρίως λόγω της φύσεως του σφάλματος, επικοινωνήστε με τους προγραμματιστές. Θα πω όμως ότι η προσπάθεια για την εφαρμογή DX10 για XP είναι ένα σιδηροπρίονο και όπως όλα hacks είναι επιρρεπείς σε αστάθεια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| DX10 βοηθήσει ...... | Bubba | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 26η Σεπ 2008 13:09 |
| OH NO! DX10 κάρτες συνηθίζει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν DX10.1 | cheesepuff | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 18 Νοε 2007 10:43 |
| Κάρτα γραφικών για τη λειτουργία Vista 64 και DX10 | skinnyman9000 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 10 Αυγ 2007 12:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |