![]() |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Imam instaliran DirectX 10 za xp preko 5 puta, on odbije da radi, ako JA pokušati testirati ga na Assassins vjerovanje JA dobiti greška: Primjena nije iniialize ispravno (0xc0000005). Pritisnite U redu za prekinuti program. Ja sam instalaciju RC2 Fix 3. Oh, i ako vaš će samo reći: "Ne možete staviti DX10 na xp 'je ne reći to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umm ... DX10 nije trebalo da bude za XP. Osim ako je vaš koristeći neke DX10 hack za XP koja je. Ali im ne siguran ako smo dozvoljeno da razgovaraju o hacks ovdje. Ja bi trebala dobiti od redu Dave nastaviti ovaj thread dalje. Im siguran da smo svi shvatiti da ne postoji fizička razlog DX10 couldnt biti na XP, Microsoft hasn't ništa izdao za XP dajući mu sposobnost DX10. Im 'ne siguran da ako stavljate DX10 na XP je protuzakonito ili nije, međutim, ide jedan način čineći je najpotrebniji likily vialtaiong nesto u tom procesu. Naravno, to je potpuno moguće za ljude da to (znam par koji je to učinio sucsessfuly) im nije baš siguran da možemo razgovarati o tome.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne postoji način itko ovdje može dati podršku za male aplikacije poput toga, a posebno s obzirom na pogrešku prirode, kontaktirajte programere. Ja ću ipak reći da pokušavaju implementirati DX10 na XP je hack i kao i svi hacks to je sklona nestabilnosti.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| DX10 pomoći ...... | Bubba | Graphics Cards & Monitors | 8 | 26. Ruj 2008 13:09 |
| OH NE! DX10 kartice navika moći koristiti DX10.1 | cheesepuff | Graphics Cards & Monitors | 5 | 18. studeni 2007 10:43 |
| Grafička kartica za trčanje Vidik 64 i DX10 | skinnyman9000 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 10. kolovoz 2007 12:16 |
| Thread Tools | |
| |