![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני התקנתי את DirectX 10 ל XP מעל 5 פעמים, היא מסרבת לעבוד, אם אני מנסה לבדוק את זה על רוצחים creed אני מקבל את השגיאה הבאה: היישום נכשל iniialize כראוי (0xc0000005). הקש על אישור כדי לסגור את היישום. אני התקנת RC2 תקן 3. הו, אם את רק הולכת להגיד 'אתה לא יכול לשים DX10 ב XP' את לא תגידי את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אום ... DX10 isn't אמור להיות עבור XP. אלא אם בעזרת כמה בערך DX10 עובד בשכר עבור XP זה. IM, אבל לא בטוח אם אנו רשאים לדבר על hacks כאן. הייתי צריך לקבל אישור מאת דייב להמשיך פתיל זה עוד יותר. למרות im בטוח שכולנו מכירים, כי אין כל סיבה פיזית couldnt להיות DX10 על XP, מיקרוסופט פרסמה hasn't XP דבר זה נותן את היכולת של DX10. אני לא בטוח בקשר אם לשים DX10 ב XP היא בלתי חוקית או לא, עם זאת, הדרך עוד על אחד הולך לעשות את זה הוא הכי likily vialtaiong משהו בתהליך. כמובן שזה תלוי אך ורק לאנשים אפשרי לעשות את זה (אני יודע כמה שיש לו לעשות את זה sucsessfuly) IM, רק לא בטוח שאנחנו יכולים לדון בו.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין לאף אחד כאן יכול לתת תמיכה קטנה היישום ככה, במיוחד בהתחשב בטעות של הטבע, ליצור קשר עם המפתחים. אני אומר, כי למרות שניסה ליישם DX10 על XP הוא עובד בשכר ו כמו כל hacks הוא שכוב על יציבות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| DX10 עזרה ...... | Bubba | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 26 ספטמבר 2008 13:09 |
| או לא! כרטיסי DX10 wont יוכלו להשתמש DX10.1 | cheesepuff | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 18 נובמבר 2007 10:43 |
| כרטיס המסך להרצת Vista 64 ו DX10 | skinnyman9000 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | -10 אוגוסט 2007 12:16 |
| שרשרת כלים | |
| |