![]() |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu įdiegta DirectX 10 for Windows XP daugiau nei 5 kartus, jis atsisako dirbti, jei aš stengiuosi jį išbandyti ant Assassins Creed gaunu klaidą: Application failed to iniialize tinkamai (0xc0000005). Paspauskite OK, kad uždarytumėte aplikacija. Aš įrengimo RC2 Fix 3. O ir jei jūsų tiesiog ketina pasakyti "Jūs negalite įdėti DX10 ant XP" negali pasakyti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| umm ... DX10 forget turėtų būti Windows XP. Jei Jūsų naudojamos tam tikros DX10 Rūšiuoti Hack Windows XP, kad yra. But im not sure, jei mes leido kalbėti apie hacks čia. Aš turiu gauti iš Dave Gerai, kad toliau šioje temoje toliau. Im tikrai nors mes visi suprantame, kad nėra jokių fizinių priežasčių, kodėl DX10 couldnt būti XP, Microsoft išleido hasn't Anything For XP suteikdama jai DX10 galimybes. Nesu tikras, kad jei išleisti DX10 ant XP yra neteisėta, ar ne, tačiau, kaip viena eina apie tai daryti yra labiausiai likily vialtaiong nors procesas. Žinoma, tai visiškai įmanoma, kad žmonės galėtų tai daryti (žinau keletą, kurie turi sucsessfuly done it) im just not sure galime aptarti.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra jokios kiekvienas čia gali suteikti paramą mažas taikymas, pavyzdžiui, kad, ypač atsižvelgiant į gamtos klaida, susisiekite su kūrėjams. Aš pasakysiu, kad nors bando įgyvendinti DX10 ant XP hack ir kaip visi hacks linkusi prie nestabilumo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| DX10 padėti ...... | Bubba | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 26 rugsėjis 2008 13:09 |
| OH NO! DX10 plokštės papratimas galima naudoti DX10.1 | cheesepuff | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Lapkritis 18, 2007 10:43 |
| Grafika kortelė veikia Vista 64 ir DX10 | skinnyman9000 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Rugpjūtis 10, 2007 12:16 |
| Temos įrankiai | |
| |