![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man ir uzstādītas DirectX 10 for XP vairāk nekā 5 reizes, tā atsakās strādāt, ja es mēģinu, lai pārbaudītu to Assassins kredo man kļūda: Pieteikums nav iniialize pareizi (0xC0000005). Nospiediet Labi, lai pārtrauktu piemērošanu. Es esmu instal RC2 Fix 3. Ak un ja jūsu tikai teikt "Jūs nevarat laist DX10 uz XP" nesaku to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umm ... DX10 isn't vajadzēja būt XP. Ja vien jūsu izmantojot sava veida DX10 kapāt uz XP, kas ir. Taču man nav pārliecināts, vai mēs esam ļauts runāt par hacks šeit. Es būtu nokļūt OK no Dave turpināt šo pavedienu tālāk. Im pārliecināts gan mēs visi saprotam, ka nav fiziska iemesla DX10 couldnt būt XP, Microsoft hasn't atbrīvo kaut ko XP piešķirot tam spēju DX10. Es neesmu pārliecināts par to, vai laist DX10 uz XP ir nelegālas vai nav, tomēr tā viena iet to darīt ir visvairāk likily vialtaiong kaut ko procesā. Protams, tas ir pilnīgi iespējams, lai cilvēki varētu darīt (es zinu dažus, kas ir sucsessfuly darījuši) im tikai nav pārliecināts, ka mēs varam apspriest to.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav iespējams jebkurš šeit var sniegt atbalstu nelielu pieteikumu, piemēram, ka, īpaši ņemot vērā kļūdas būtību, sazinieties izstrādātājiem. Es teikšu gan, ka, cenšoties īstenot DX10 uz XP ir kapāt un tāpat kā visi hacks tai ir tendence nestabilitāte.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |