![]() |
|
| |||
| |||
| Salut, Am instalat DirectX 10 pentru XP peste 5 ori, refuză să lucreze, dacă am încerca să testaţi-l pe Asasini crez sa iau de eroare: Cererea nu a reuşit să iniialize corect (0xC0000005). Apăsaţi OK pentru a pune capăt de cerere. Sunt instalarea RC2 Fix 3. Ah, şi dacă-ţi doar să spunem "Nu se poate pune DX10 pe xp" a nu spune. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umm ... DX10 isnt ar fi trebuit să fie pentru XP. Cu excepţia cazului în care dvs., folosind un fel de hack DX10 pentru XP care este. Dar im nu sunteţi sigur dacă am voie să vorbesc despre hacks aici. Mi-ar trebui să obţii un "OK" de la Dave pentru a continua acest fir mai departe. Im sigur deşi toţi am dat seama că nu există nici un motiv pentru fizică DX10 couldnt fi pe XP, Microsoft a lansat hasn't nimic pentru XP dându-i capacitatea de DX10. Nu sunt sigur ca daca la punerea DX10 pe XP este ilegal sau nu, cu toate acestea, modul în care merge despre o faci, este cel mai likily vialtaiong ceva în acest proces. Desigur, este posibil pentru oameni pentru a face acest lucru (i cunosc câteva sucsessfuly care a facut-o) im doar nu sunt sigur putem discuta despre asta.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu există nici o cale de cineva de aici pot oferi suport pentru o mică cerere de genul asta, mai ales având în eroare a naturii, contactaţi dezvoltatori. I se va spune că, deşi încearcă să pună în aplicare DX10 la XP este un hack şi ca toate hacks este predispus la instabilitate.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |