![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Nainstaloval som DirectX 10 pre xp nad 5 krát, to odmieta pracovať, keď zkusím test na Assassins Creed I get the error: Aplikácia sa nepodarilo riadne iniialize (0xC0000005). Stlačte tlačidlo OK môžete aplikáciu ukončiť. Som inštaláciu RC2 Fix 3. Oh, a ak vaša len chcel povedať 'Nemôžete dať DX10 na XP' sa nemajú říkat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umm ... DX10 isnt mal byť pre XP. Ak vaša používate nejaký hack DX10 pre XP, ktorý je. Im nie, ale iste, či budeme môcť hovoriť o rozsekává tu. Chcel som sa dostať OK od Dave na toto vlákno pokračovať ďalej. Im Určite keď si všetci uvedomili, že neexistuje žiaden fyzický dôvod, prečo DX10 couldnt sa o XP, Microsoft hasn't uvoľní niečo pre XP, že jej dáva schopnosť DX10. Nie som si istý, ako to v prípade uvedenia DX10 na XP je ilegálne, alebo nie, však, jedna cesta je robiť, že je väčšina likily vialtaiong niečo v tomto procese. Samozrejme, že je celkom možné, aby ľudia do tohto (i Poznám pár, ktorý má sucsessfuly udělali) im len nie ste istí, môžeme diskutovať.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje spôsob, ako niekto môže poskytnúť podporu pre malé aplikácie, ako je to, že najmä vzhľadom na jeho povahu chyby, obráťte sa na vývojárov. I keď sa hovorí, že sa snaží implementovať DX10 na XP je hack, a rovnako ako všetky hack je náchylný k nestabilite.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| DX10 pomoci ...... | Bubba | Graphics Cards & Monitory | 8 | 26. September 2008 13:09 |
| OH NO! DX10 kariet zvyknutý byť schopní používať DX10.1 | cheesepuff | Graphics Cards & Monitory | 5 | 18. novembra 2007 10:43 |
| Grafické karty pre spustenie Vista 64 a DX10 | skinnyman9000 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. august 2007 12:16 |
| Thread Tools | |
| |