![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво,
Имам инсталиран ДирецтКс 10 за ксп преко 5 пута, он одбије да ради, ако ЈА пробати тестирати га на Ассассинс веровање ЈА добити грешка: Примјена није инииализе исправно (0ксц0000005). Притисните ОК за прекинути програм. Ја сам инсталацију РЦ2 Фикс 3. Ох, и ако ваш ће само рећи: "Не можете ставити ДКС10 на ксп 'је не рећи то. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Умм ... ДКС10 није требало да буде за КСП. Осим ако је ваш користећи неке ДКС10 пијук за КСП која је. Али им не сигуран ако смо дозвољено да разговарају о хацкс овде. Ја би требала добити од реду Даве наставити овај тхреад даље. Им сигуран да смо сви схватити да не постоји физичко разлог ДКС10 цоулднт бити на КСП, Мицрософт хасн'т ништа издао за КСП дајући му способност ДКС10. Им 'не сигуран да ако ставља ДКС10 на КСП је противзаконито или није, међутим, иде један начин чинећи је најпотребнији ликилы виалтаионг несто у том процесу. Наравно, то је потпуно могуће за људе да то (знам пар који је то учинио суцсессфулы) им није баш сигуран да можемо разговарати о томе.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не постоји начин ико овде може да да подршку за мале апликације попут тога, а посебно с обзиром на грешку природе, контактирајте програмере.
Ја ћу ипак рећи да покушавају имплементирати ДКС10 на КСП је пијук и као и сви хацкс то је склоност нестабилности.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|