по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

EA, аз съм болна от вашите е ***

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти март 2008, 22:04
Номер на групата

Default EA, аз съм болна от вашите е ***

Това враждебно поглъщане-Чух за мен е готов да шлиц някои гръкляни. EA е бавно тиктака ме със своите crappy игри, не се грижат за това, което те хвърлят в неща те правят, просто закупуване на други компании да ровя в печалбите ...

Първо Bungie падна плячка на Microsoft. А сега да поеме и две да станат част от ЗЕ? Се опитват да вземат определени Вземете и две е последната сламка. Не по-рано те да я направи публична, че те възнамеряват да направят Bioshock 2 после EA е над всички тях, като е *** по Велкро. Колко достойни игра компании ще падне плячка за конгломерати? В няколко добри игри, които идват от тези фирми ще са малко и рядко, ако всички те да се купи като това. Аз съм болен и уморен от това.

Аз искрено се надявам те да не получават начин. Лично, бих искал да видя какво Вземете и две може да направи по своя собствена. Искам да видя какво Bioshock 2 ще бъде като БЕЗ EA на frigging влияние. Защото ако те купуват дружеството, както и да участват, че ще е още една добра игра обърнаха към *** е в ръцете им като Halo Bungie, когато е закупена Вън.

И аз се надявам да не съм единственият, който се обърна стомаха при четене, че новините статия.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 13-ти март 2008, 23:47
Номер на групата

Аз съм с вас връзка.

Намирам на EA заглавия са склонни да се бъг-яздил, зле кодирани, силно на пазара и е силно разочароващо като се има предвид Hype.

Но развитието на разходите се увеличават по-голям начин за игри, софтуер и е потребителят управление на търсенето за по-добра графика. Лично аз не се интересува колко добра игра изглежда, не ми пука как се играе. Afterall няма значение колко красива игра е, ако той не разполага с playability тогава сте няма да играем си.

Ако coder те години на PC игри, не са били толкова разточителен на gpu архитектура (за разлика от конзолата gpu's), тогава може да бъде различна история. Искам да кажа, на PS3 на графики са базирани върху 7900GTX за плач на глас и поглед върху съдържанието не може дисплей със свързаните с тях (и доста добър) framerates.

Най-долу ред е, че това е бизнес и големите момчета винаги ще погълне успешното малки момчета, дори ако техните готовия продукт не идват бъдат осъществени. Просто погледнете Aegia (NVidia са просто ги купуваха.

Предполагам Intel ще бъде като NVidia напред, но това е просто мнение.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 14-ти март 2008, 00:15
Номер на групата

уговорено. с всяка дума. Вижте само половината живот 1. тя е част от по-лошо графики на цялата територия на радиочестотния спектър, в сравнение с по-новите игри, най-малко. И все пак, за своето време, той е господар на всички, защото част от играта.

Същото важи и за Метал Предавателни твърди 1 за PlayStation. графики са глупости, но gameplay беше великолепна. той е толкова голям, че тя е била remade няколко пъти за следващите GEN-системи като GameCube и други подобни.

Мога да даде глупости ако графика не са толкова добро, колкото е възможно. Просто погледни на Wii. графиките не са точно GEN-напред, но е представен гладко и по такъв начин, че не е обидно за окото, и играта не е наранен от него изобщо.

някои хора са ми казваш, че ЕА оформяне, но аз имам повече от достатъчно основание да се игнорира това становище.

но по-важното е, аз просто не успяват да вж. точка в обвиняваш потребителите и техните желания за по-добра графика. дори ако са повдигнати възражения, те са мнозинство и правилата за мнозинство. и аз силно съмнение, че ще променят мнението си.

най-голямото възражение е, че аз имам голяма игра е изтеглен определяне на колче, ако това EA изкупуване се минава. bioshock има потенциал да бъде един от шедьоврите на нашето време, като окончателното фантазия 7 се върна в 90-те години. и аз бих искал да видя такова заглавие, за да изтръгнат shreds в ръцете на това дружество.
Old 14-ти март 2008, 02:25
Номер на групата

Im с вас, момчета, тези малки фирми, са необходими не само за отличните игри те ни дават, играта играе графики, или нови двигатели и т.н., но те третират своите клиенти с малко по отношение на начина, по който те развиват и представят игри знаейки че те трябва да разчитат на играта е вид калкан и говорихме за да се правят пари за тях и така те могат да развият следващата игра или дори с продължение, което с тези по-малки компании в последствие е толкова добър, ако не е по-добър от оригинала
големите conglom лечение на своите клиенти, както те са идиоти половина достойни игра, рушат, че някои повече, като оставя проблеми и грешки в overhype то тогава разпенвам изложени последствие след sequal всеки един толкова добро като първото, но първо беше глупости на първо място ,
Ако вземат и две са приети и се надявам отборът, на лице, UPS пръчки и да започне отново с ново име и играта (трябва да има няколко в развитие)
напускане на ЕА с просто празна черупка

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 14-ти март 2008, 05:46
Номер на групата

напълно съгласни

късно спущаха за мен беше bf2142

в теорията му голям, но този то, толкова много CONS

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 17-ти Март, 2008 година, 00:07
Номер на групата

гнева някои въпроси тук LOL нах Аз съм на същата лодка като жребий.
Old 17-ти Март, 2008 година, 23:11
Номер на групата

Може би те биха могли да играем умно, а не съобщение bioshock 2, до които са пуснати няколко други глупости игри под EAS име. Просто достатъчно, за да ровя в някои по-игра развитие пари. Тогава те шлифовани и бягай.

че искате да бъде най-добрия сценарий в книгата си, ако това поемането успеят.

гнева въпроси наистина. но те са внимателно мисълта и страстен отговори на най-малко. разочарована от геймърите там вече има помещения, в които да си оплаква отдушник и разочарования.
Reply

Register

Маркери
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc