![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Že nepřátelské převzetí-Slyšel jsem, že o mě má připraven podříznout hrdlo některé. EA bylo pomalu tikání mě s jejich mizerný hry, ne starat o to, co se hodit do věci dělají, prostě nákup dalších společností přehrabovat v zisku ...
Bungie padl první oběť Microsoft. A teď Take-Dva by se mohla stát součástí EA? Pokus vzít dolů Take-Dva je poslední kapka. Ne dříve, mají zveřejnit je, že mají v úmyslu BioShock 2 pak EA je nad nimi, jako s *** na suchý zip. Kolik slušná hra společnosti budou propadat do konglomeráty? Mála dobrých her, které pocházejí z těchto společností se bude řídký pokud vše neustále koupil ven takhle. Jsem nemocná a nebaví ho. Upřímně doufáme, že nedostanou své cestě. Osobně bych chtěl vidět, co Take-Dva může udělat sám. Chci vidět, co BioShock 2 bude stejně jako bez EA to pitomý vliv. Vzhledem k tomu, že v případě, že koupit společnost a zapojit ji bude další dobrá hra obrátila na to *** v ruce stejně jako Halo Bungie, kdy byl zakoupen ven. A doufám, že nejsem jediný, kdo se obrátil žaludek na čtení, že novinový článek. Můj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem s vámi odkaz. I to najít EA tituly mají tendenci být bug-ježděný, špatně kódované, silně a mocně trh zklamáním zvažuje humbuk. Ale náklady na vývoj rostou ve velkém pro hry, software a je to pro spotřebitele řidičského poptávku po lepší grafiku. Osobně mi to jedno, jak hra vypadá dobře, mě to zajímá, jak to hraje. Konec konců to nevadí, jak je krásná hra, pokud ji nemá hratelnost pak si nebudu hrát, že jste. Pokud kodér pro PC hry nebyly tak bezodpadových z GPU architektury (na rozdíl od konzoly GPU je), pak by mohl být jiný příběh. Myslím, že PS3 je grafika jsou založeny na 7900GTX k vzteku a podívejte se na obsahu je možné zobrazit s tím spojené (a spíše dobré) framerates. Pointa je v tom, že je to podnikání a velké kluky bude vždy vlaštovice úspěšné malé kluky, i když jejich konečný výrobek neobsahuje uskutečnit se. Stačí se podívat na Aegia (Nvidia koupila právě jim. Asi bude Intel s Nvidia vedle, ale to je jen názor.
|
| |||
| |||
| dohodnuto. s každým slovem. Jen se podívejte na poločas 1. jí některé z horší grafiky v celém spektru, ve srovnání s novější hry minimálně. a přece, na svou dobu, že to byl mistr kusu kvůli hru hrát. Totéž platí pro Metal Převodové Pevný 1 na playstation. grafiky bylo svinstvo, ale hry byly velkolepé. to bylo tak velké, že je přepracovaný banda krát pro příští-gen systémů, jako GameCube a podobně. Mohl jsem dát svinstvo, pokud grafiky nejsou tak dobré, jak je to možné. Stačí se podívat na wii. grafické nejsou přesně příští-gen, ale je to předloženo hladce a takovým způsobem, že není urážet oka, a hru hrát, není zraněný, které je na něm. někteří lidé říkají mi, že EA je tvarování, ale i více než dostatečný důvod pro ignorování takové stanovisko. ale mnohem důležitější je, že jsem prostě nedokáží vidět místo, které obviňují spotřebitelů a jejich touhu po lepší grafiku. i když jsou námitky vzneseny, jsou většinou a většinovým pravidel. a jsem velmi pochybovat, že by se změnila jejich myšlení. Největší námitky jsem se, že velká hra se zdvihne stanoví kolík, pokud to koupit EA-out prochází. BioShock má potenciál být jedním z mistrovských děl naší doby, jako je Final Fantasy 7 byl zpátky v 90. letech. a já bych nerad vidět takové označení roztrhaný na kusy v rukou společnosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im se vás tyto malé firmy jsou potřebné nejen pro výborné hry, které nám, na hry grafika, nebo nových motorů atd., ale ke svým zákazníkům s trochou ohledu na způsob jejich vývoji a současné hry věděl že spoléhat se na hru je prima, a mluvil o to, aby nějaké peníze pro ně a tak se může rozvinout další hry nebo dokonce i pokračování, které s těmito menšími společnostmi pokračování je stejně dobrý, ne-li lépe než originál
Velký conglom léčit své zákazníky jako idioti mají půl slušná hra, zřícenina trochu více odchodu glitches a chyby, overhype potom chrlit sequal pokračování po každé z nich tak dobrá jako první, ale první byla kravina na prvním místě , Je-li brát-dva jsou přebírány Jen doufám, že týmu, aby osoba, ups hole a začít znovu s novým jménem a hru (musí mít pár ve vývoji) docházky EA se jen prázdná skořápka Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zcela souhlasím Nejnovější rozestřete pro mě byla bf2142 teoreticky jeho skvělé, ale to je to, tolik cons
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| popouzeli některé otázky zde lol nah jsem na stejné lodi, pokud byste hodně. |
|
| |||
| |||
| Možná, že by mohlo hrát to inteligentní a není zpráva BioShock 2 až do doby, kdy jsem vydala několik dalších dobroto hry podle EAS jméno. prostě dost přehrabovat v některých více hra rozvoje peníze. pak vzít nohy na ramena. že bychom se o nejlepší scénář ve své knize, je-li to brát-přes úspěch. popouzeli otázky skutečně. ale jsou pečlivě promyšlené a vášnivé reakce přinejmenším. frustrovaným hráči se tam teď mají místo, v němž k jejich větrací stěžuje a zklamání. |