![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτή η εχθρική εξαγορά-έμαθα για μένα έχει έτοιμο για κάποια σχισμή λαιμοί. EA έχει αργά περνά μου off με τους crappy παιχνίδια, δεν το ενδιαφέρον μας για το τι θα ρίξει τα πράγματα που σε κάνουν, απλά εξαγορά άλλων εταιρειών για την γκανιότα στα κέρδη ...
Πρώτη Bungie έπεσε θύμα της Microsoft. Και τώρα Πάρτε-Δύο ίσως γίνει μέρος της EA; Η προσπάθεια να προβλέπεται Take-Δύο είναι η τελευταία σταγόνα. Δεν κάνει νωρίτερα ότι καθιστούν δημόσια ότι προτίθενται να κάνουν Bioshock 2 EA τότε είναι πάνω από όλα αυτά όπως και για την s *** Velcro. Πόσες αξιοπρεπές παιχνίδι πρόκειται να πέσει θύμα της ομίλων; Η μερικά καλά παιχνίδια που προέρχονται από αυτές τις εταιρείες θα είναι λίγες και σποραδικές εφόσον τηρούν όλα να εξαγοραστούν έτσι. Είμαι άρρωστος και κουρασμένος της. Ελπίζω ειλικρινά να μην πάρετε το δρόμο τους. Προσωπικά, θα ήθελα να δω τι Πάρτε-Δύο μπορεί να κάνει από μόνη της. Θέλω να δω τι Bioshock 2 θα είναι όπως και με την ΕΑ της frigging επιρροή. Διότι, αν η εταιρεία που αγοράζουν και να συμμετέχουν θα πρέπει να είναι ένα ακόμη καλό παιχνίδι να μετατραπεί s *** στα χέρια τους, όπως Halo Bungie όταν ήταν εξαγοραστούν. Και ελπίζω ότι δεν είμαι ο μόνος που το στομάχι κατά την ανάγνωση αποδείχθηκε ότι είδηση. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είμαι μαζί σας σύνδεση.
Θεωρώ ότι οι τίτλοι της EA τείνουν να είναι bug κλυδωνίζονται, άσχημα κωδικευμένα, σε μεγάλο βαθμό στην αγορά και δυνατά απογοητευτικό θεωρώντας την δημοσιότητα. Όμως, το κόστος της ανάπτυξης αυξάνονται σε ένα μεγάλο δρόμο για το λογισμικό και τα παιχνίδια είναι η ζήτηση των καταναλωτών για τη βελτίωση της οδήγησης γραφικών. Προσωπικά, δεν με νοιάζει πόσο καλή φαίνεται ένα παιχνίδι, με νοιάζει πως παίζει. Afterall δεν έχει σημασία πόσο όμορφη είναι ένα παιχνίδι και αν δεν έχουν το playability είστε τότε δεν πρόκειται να παίξει αυτό είσαι. Αν του κωδικοποιητή του pc games δεν ήταν τόσο σπάταλη των gpu αρχιτεκτονική (σε αντίθεση με την κονσόλα της gpu) τότε θα μπορούσε να είναι μια άλλη ιστορία. Εννοώ, τα γραφικά του PS3, βασίζονται σε 7900GTX για κλάμα φωναχτά και να εξετάσουμε το περιεχόμενο που μπορεί να συνδέονται με την οθόνη (και μάλλον καλά) framerates. Ουσία είναι ότι είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις και τα αγόρια θα είναι πάντα καταπίνουν την επιτυχή μικρών αγοριών, ακόμη κι αν τους τελικό προϊόν να μην έρθουν να αποδώσει καρπούς. Κοιτάξτε Aegia (Nvidia μόλις αγόρασαν. Υπολογίζω Intel θα Nvidia έχοντας δίπλα αλλά αυτό είναι απλώς μια άποψη.
|
|
|
|||
|
|||
|
συμφωνηθεί. με κάθε λέξη. απλά ρίξτε μια ματιά στο μισό ζωή 1. είχε κάποια από τα χειρότερα γραφικά σε ολόκληρο το φάσμα, σε σύγκριση με τα νεότερα παιχνίδια τουλάχιστον. και όμως, για την εποχή, ήταν ένα κύριο κομμάτι όλες λόγω του παιχνιδιού.
ίδιο ισχύει και για Metal Gear Solid 1 για το playstation. τα γραφικά ήταν χάλια, αλλά το gameplay ήταν υπέροχα. ήταν τόσο μεγάλες, που ήταν ένα μάτσο remade φορές για το επόμενο-gen συστήματα όπως gamecube και τα παρόμοια. i μπορεί να δώσει ένα χάλια αν τα γραφικά δεν είναι τόσο καλό όσο το δυνατόν περισσότερο. Κοιτάξτε το Wii. τα γραφικά δεν είναι ακριβώς δίπλα-gen, αλλά είναι ομαλά και παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προσβάλλουν τον στο μάτι, και το παιχνίδι δεν είναι κακό από καθόλου. μερικοί άνθρωποι λένε ότι είναι EA διαμόρφωση, αλλά έχω πάνω από αρκετά λόγος να αγνοήσει αυτή τη γνώμη. αλλά το πιο σημαντικό, μόλις αποτύχει να δω ένα σημείο στο κατηγορώντας τους καταναλωτές και την επιθυμία τους για καλύτερα γραφικά. ακόμη και εάν διατυπωθούν αντιρρήσεις, που έχουν την πλειοψηφία και τους κανόνες πλειοψηφίας. και θ άκρως αμφιβολία ότι θα αλλάξουν γνώμη. η μεγαλύτερη ένσταση που έχω είναι ότι ένα μεγάλο παιχνίδι που τράβηξε ένα παλούκι και αν αυτό το buy-out EA περνά μέσα. bioshock έχει τη δυνατότητα να είναι ένα από τα αριστουργήματα της εποχής μας, όπως η τελική φαντασία 7 πίσω της δεκαετίας του 90. και θα ήθελα να δω HATE τέτοιου τίτλου άρπαξαν να κατακερματιστεί στα χέρια της εν λόγω εταιρείας. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Im με σας παιδιά, αυτές οι μικρές εταιρείες είναι αναγκαίες, δεν αφορά μόνο για το εξαιρετικό παιχνίδια που μας δίνουν, τα γραφικά του παιχνιδιού, ή τους καινούργιους κινητήρες κτλ αλλά μεταχειρίζονται τους πελάτες τους με λίγο σεβασμό στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσει και να παρουσιάσει τα παιχνίδια ξέροντας ότι πρέπει να στηριχθεί στο παιχνίδι που πησσί και μίλησε για να κάνει τα χρήματα για αυτούς και προκειμένου να μπορέσουν να αναπτύξουν το επόμενο παιχνίδι ή ακόμη και μια συνέχεια που με αυτές τις μικρότερες εταιρείες, όπως η συνέχεια είναι καλό αν δεν καλύτερη από την αρχική
το μεγάλο conglom θεραπεία τους πελάτες τους, όπως ηλίθιοι που έχουν το μισό αξιοπρεπές παιχνίδι, θα καταστρέψουν κάποια πιο αφήνοντας δυσλειτουργίες και σε σφάλματα, overhype τότε churn ορίζονται sequal συνέχεια μετά από κάθε ένα τόσο καλό όσο το πρώτο, αλλά η πρώτη ήταν χάλια στο πρώτο μέρος , Αν λάβει δύο αναλαβάνονται Ελπίζω μόνο η ομάδα, σε ένα πρόσωπο, ups μπαστούνια και εκκίνηση ξανά με ένα νέο όνομα και παιχνίδι (πρέπει να έχουν λίγα σε εξέλιξη) EA αφήνοντας με μόνο ένα άδειο κέλυφος Το σύστημά μου: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Συμφωνώ
τελευταίες απογοητευθεί για μένα ήταν bf2142 θεωρητικά το μεγάλο, αλλά thats αυτό, τόσα πολλά τα κατά
|
|
|
|||
|
|||
|
οργή κάποια θέματα εδώ lol nah Είμαι στην ίδια βάρκα όπως εσείς παρτίδα.
|
|
|
|||
|
|||
|
ίσως θα μπορούσαν να το παίξετε έξυπνες και δεν απαλλάσσει bioshock 2 έως που έχουν κυκλοφορήσει μερικά άλλα χάλια παιχνίδια υπό EAs όνομα. μόνο να γκανιότα σε ορισμένες περισσότερο παιχνίδι ανάπτυξη χρήματα. τότε θα κοπεί και να τρέχει.
ότι προτίθεστε να είναι το καλύτερο σενάριο σε αυτό το βιβλίο μου θα πρέπει να εξαγοραστούν επιτύχει. οργή πράγματι ζητήματα. αλλά ότι είναι προσεκτικά μελετημένη και παθιασμένες αντιδράσεις τουλάχιστον. την απογοήτευση τους gamers εκεί έξω τώρα έχουμε έναν χώρο στον οποίο εκφράζεται λύπη για τη διαφυγή τους και απογοητεύσεις. |