manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

EA, ja sam bolesna od Vaših s ***

Reply

Thread Tools
Old 13 ožujak 2008, 22:04
Donatorska Grupa

Default EA, ja sam bolesna od Vaših s ***

To-neprijateljskom preuzimanju sam čula o meni je spreman za neke prorezati throats. EA je polagano kucanje me off jebani sa svojim igrama, ne brinemo o tome šta oni bacaju u stvari čine, jednostavno otkup druge tvrtke da grabulje dobiti ...

Bungie prvi pao na Microsoft plijen. A sad, Take-Two mogu postati dio EA? Pokušavate stenografirati Take-Two je posljednja slamka. Ne prije ne čine ga javnosti da oni namjeravaju napraviti Bioshock 2 onda je sve EA nad njima kao s *** na Velcro. Koliko pristojne igre kompanije će pasti na plijen konglomerata? Nekoliko dobrih igara koje dolaze iz tih kompanija su idući u biti malo daleko i između, ako se sve držati uzimajući kupio out ovako. Ja sam bolesna i umorna od toga.

Iskreno se nadam da ne dobijete svoj put. Osobno, želim vidjeti što Take-Two možete učiniti na svoj vlastiti. Želim vidjeti što Bioshock 2 je idući u biti kao BEZ EA's frigging utjecaja. Jer ako ih kupite tvrtku i zaplitati to će biti još jedna dobra igra okrenuo s *** u svoje ruke kao kad Halo Bungie je kupljena vani.

I nadam se da nisam jedini koji se želudac okrenuo na vijest da čitate članak.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 13 ožujak 2008, 23:47
Donatorska Grupa

Ja sam s vama u vezu.

Mislim da je EA naslovi imaju tendenciju da se stjeničav, loše kodiran, snažno i moćno prodali razočaravajući s obzirom na hype.

Ali razvoj cijene su se diže u velikom putu za igre i softver je potrošač vožnje potražnja za bolju grafiku. Osobno, ne zanima me koliko dobra igra izgleda, ja briga kako to svira. Afterall ne obzira koliko je igra prilicno ako nema upravljanja onda ste ne ide za igru to si ti.

Ako koder-a pc igre nisu toliko rasipan of GPU arhitekturu (za razliku od konzole GPU-a) onda bi to moglo biti različite priče. Mislim, PS3's grafiku se temelje na 7900GTX za plakanje out glasno i pogled na sadržaj može prikazati povezane s (i prilično dobar) framerates.

Bottom line je da je poslovanje i na veliki dječaci uvijek će progutati uspješne male dječake, čak i ako njihovo gotovog proizvoda ne dođe na uživanje. Dovoljno je pogledati Aegia (Nvidia su tek kupio ih.

JA računati Intel će imati sljedeći Nvidia ali to je samo mišljenje.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 14 ožujak 2008, 00:15
Donatorska Grupa

dogovoreno. sa svakom riječi. samo pogledajte na pola života 1. on je imao neke od lošije grafike na cijelom spektru, u odnosu na novije igre najmanje. a opet, za svoje vrijeme to je bio glavni komad sve zbog igre igraju.

isto vrijedi i za Metal Gear Solid 1 za playstation. grafike su sranje, ali igra je bila veličanstvena. to je bio tako velik da je to hrpa remade puta za sljedeći-gen sustavima poput gamecube i slično.

ja mogao dati govno ako grafička nije dobra kao što je više moguće. Samo pogled na Wii. grafika nije točno next-gen, ali je predstavljena glatko i na takav način da ne njegove uvredljive za oko, i igra play nije ozlijeđen by it at all.

neki ljudi govore mi da je EA Osmjehuje, ali imam više nego dovoljno razloga da se ignorira takva mišljenja.

ali je još važnije, sam ne vidi točku u okrivljuje potrošača i njihove želje za boljom grafikom. čak i ako su prigovore uskrsnuo, oni su većinom i većina pravila. i ja jako sumnjam da bi promijenili njihove umove.

najveća zamjerka mi je da je odlična igra je srušen jedan klin ako ovaj EA otkup prolazi. bioshock ima potencijal da bude jedan od remek-djela našeg vremena, kao što su Final Fantasy 7 je još u 90-ih. i ja bi MRŽNJE vidjeti takav naslov ripped da shreds u rukama tog društva.
Old 14 ožujak 2008, 02:25
Donatorska Grupa

Im s vama momci, ova mala poduzeća su potrebne, ne samo za odlične igre su nam dati, igra igrati grafika, ili nove motore itd. ali oni postupaju sa svojim kupcima sa malo poštovanja u načinu na koji oni razvijaju i predstaviti igre znajući da su se oslanjaju na igru se Brill i razgovarali o nešto novca za njih i kako bi mogli razviti narednu igru ili čak nastavak koji sa ovim manjim tvrtkama nastavak je kao dobra ako ne i bolji od originalnog
velike conglom tretirati svoje korisnike kao što su idiots pola pristojne igre, ruševine ga neki više po izlasku glitches i bugove u overhype onda ustalasati nastavak nakon sequal svatko kao dobra kao prva, ali prva je sranje na prvom mjestu ,
Ako je potrebno i dva su preuzela sam samo nadati tim, da je osoba, prozora štapovima i početi ponovo sa novim imenom i igra (mora imati malo u razvoju)
EA sa ostavljajući samo prazna školjka

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 14 ožujak 2008, 05:46
Donatorska Grupa

potpuno slažu

najnovije spusti za mene je bf2142

u teoriji njegove velike, ali je taj, toliko kontra

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 17 ožujak 2008, 00:07
Donatorska Grupa

bijes nekih pitanja ovdje lol Nah sam na istom brodu kao i vi puno.
Old 17 ožujak 2008, 23:11
Donatorska Grupa

možda bi mogli igrati se pametan i ne otpustite bioshock 2 sve dok ih ne izdali nekoliko drugih isprdak pobjednik "na psihologiju" pod EAS imenom. dovoljno da se samo u nekim grabulje više igra razvoj novca. rezano i tada trčanje.

da bih se najboljem slucaju scenariju u mojoj knjizi da ovaj preuzimanja uspjeti.

bijes pitanja dapače. ali oni su pažljivo osmišljenog i strastvene odgovore u najmanju ruku. frustriran igračima je tamo sada imaju mjesto na kojem se njihovi laments oduška i razočarenja.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.