![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez az ellenséges felvásárlás-hallottam már én kész sliccelt néhány torkukat. Az EA már lassan ketyeg nekem le, hogy rossz játékok, nem gondoskodó, mi dobja ezeket a dolgokat, hiszen egyszerűen felvásárlást más társaságok gereblye nyereségcsökkenést ...
Először is áldozatul estek a város Bungie Microsoft. És most Take-Two is részévé válik az EA? Kísérlete, hogy vegye le Take-Two az utolsó szalmaszál. Alig van a nyilvánosságra hozza, hogy meg kívánják tenni BioShock 2 akkor EA minden rájuk, mint s *** a tépőzáras. Hány tisztességes játék folyik, hogy a vállalatok tartoznak ragadozó a konglomerátumokra? Az a néhány jó játékok származnak ezek a vállalatok lesznek pár között, és messze, ha minden Folyamatosan vásárolta meg, mint ez. Én vagyok beteg és fáradt is. Őszintén remélem, hogy nem kap útjukat. Személy szerint én szeretném látni, mit Take-Two tehetünk saját. Látni akarom, milyen BioShock 2 lesz, mint az EA NÉLKÜL istenverte befolyása. Mert, ha vásárol a társaság, és kapcsolódj be, hogy lesz egy jó játék fordult s *** a kezükben, mint a Halo, ha Bungie vette ki. És remélem, nem én vagyok az egyetlen, aki a gyomra fordult az olvasás, hogy újságcikk. My System: Ezékiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én veled kapcsolatot. Úgy EA címei általában hiba sújtotta, rosszul kódolt, és igen erősen forgalomba csalódást figyelembe hype. De a fejlesztési költség a nő egy nagy utat játékok szoftver-és a fogyasztói kereslet a vezetés jobb grafika. Személy szerint nem érdekel, hogy hogyan néz ki, jó játék, érdekel, hogyan játszik. Afterall nem számít, milyen szép a játék, ha nem a játszhatóság akkor nem fog játszani, hogy te is. Ha a kódoló a PC játékok nem voltak olyan pazarló a GPU architektúra (szemben a konzol GPU-k), akkor lehet, hogy egy másik történet. Úgy értem, a PS3 a grafika alapja egy 7900GTX a sírás hangosan és nézd meg a tartalmat, hogy képes megjeleníteni a kapcsolódó (és elég jó) framerates. Alsó sor, hogy az üzleti és a nagy fiúk mindig lenyelni a sikeres kis fiú, még akkor is, ha a végtermék nem jön a gyümölcsét. Csak nézz Aegia (Nvidia nemrég vásárolt meg. Azt hiszem, az Intel olyanok Nvidia következő de ez csak egy vélemény.
|
| |||
| |||
| egyetértett. minden szót. Csak egy pillantást felezési ideje 1. ez volt a rosszabb grafika a teljes frekvenciaspektrum, összehasonlítva az újabb játékok legalább. És mégis, az idő, hogy a mester minden darabja, mert a játék. Ugyanez vonatkozik a Metal Gear Solid 1 a playstation. a grafika is szar, de a játékmenet nagyszerű volt. volt olyan nagy, hogy remade egy csomó alkalommal a next-gen rendszerek, így a GameCube és hasonlók. tudtam, hogy egy szar, ha a grafika nem annyira jó, amennyire csak lehetséges. Csak nézd meg a Wii. a grafika nem éppen next-gen, de a bemutatott zökkenőmentesen és olyan módon, hogy nem bántó a szemnek, és a játék nem sérült meg a mellőzést. Néhány ember mondta, hogy az EA bontakozik ki, de több mint elegendő ok arra, hogy hagyja figyelmen kívül ezt a véleményt. de ami még fontosabb, én csak nem látok pont okolni a fogyasztók és a vágy a jobb grafika. még akkor is, ha kifogást emel, akkor a többség és a többségi szabályokkal. és én nagyon kétséges, akkor meggondolhatják magukat. A legnagyobb kifogás az, hogy nekem van egy nagy játék, hogy lebontottak egy szeg, ha ez az EA-buy-out megy keresztül. BioShock megvan a lehetőség, hogy az egyik remekmûvekkel korunk, mint a Final Fantasy 7 került vissza a 90-es években. és én is szívesen, ha egy ilyen címet a beolvasott shreds a kezében, hogy a társaság. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im a srácok, ezek a kis cégek is szükség van, nem csak a kiváló játékokat adnak nekünk, a játék grafika, és új motorokat stb de szerintük a vevők egy kis tekintetben, hogy dolgozzanak ki, és a játék ismerete hogy afelől, hogy a játék alatt Brill és beszélt, hogy minden pénzt, és így kialakulhat a következő játék, vagy akár egy folytatás, amely megfelel ezeknek a kisebb cégek számára a folytatás is olyan jó, ha nem jobban, mint az eredeti
A nagy conglom kezelik ügyfeleiket, mint az idióták, hogy fél a tisztességes játék, tönkre még hagyják glitches, és a hibákat, majd azt overhype köpül ki folytatás után sequal mindegyik olyan jó, mint az első, de az első szar volt az első hely , Ha meg a két átveszi Remélem a csapat, hogy egy személy, ups botokat, és kezdje újra egy új nevet és játék (meg kell néhány fejlesztés alatt) elhagyja az EA-val csak egy üres héj My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teljesen egyetértek legfrissebb hagyjuk meg volt BF2142 Elméletben a nagy, de thats, ezért sok cons
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Néhány kérdés a harag lol Nem vagyok az ugyanazon a hajón, mint ti. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy játszhat, hogy okos, és nem bocsát BioShock 2-ig már kiadott néhány más szar játékok alatt EAS nevét. éppen elég ahhoz, hogy a rake néhány játék a fejlesztési pénzek. aztán vágott és futtatni. hogy lenne a legjobb esetben a könyvemben, amennyiben ez az átvételi sikerrel. harag kérdések valóban. de azért alaposan átgondolt és szenvedélyes válaszokat legalábbis. A csalódott játékosok ott most egy helyszín, ahol a szellőzőcső és sajnálja, hogy a csalódások. |