פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

EA, אני חולה שלך S ***

Reply

שרשרת כלים
Old 13 מרס 2008, 22:04
קבוצת תורמים

Default EA, אני חולה שלך S ***

זה להשתלטות עוינת-שמעתי על מוכן יש לי חתך בחלק throats. EA כבר מתקתק לאט אותי עם crappy משחקים, לא אכפתיות על מה הם זורקים את הדברים שהם עושים פשוט לצאת לקנות חברות אחרות כדי לגרוף רווחים ב ...

ראשון נפל טרף Bungie ל-Microsoft. ועכשיו קחו ושתיים עלול להיות חלק EA? מנסה להוריד קח ושתיים הוא האחרון קש. לא מוקדם לעשות הם עושים את זה לציבור כי הם מתכוונים לבצע Bioshock 2 היא כל כך EA עליהם כמו S *** על Velcro. כמה הגון המשחק החברות הולך ליפול טרף ל conglomerates? כמה טוב שיש משחקים הגיעו חברות אלה הולכים להיות מועטים מאוד, אם הם מקבלים את כל לשמור על קנה כמו זה. אני חולה או עייף ממנו.

בכבוד רב, אני מקווה שהם לא מקבלים את דרכם. אישית, אני רוצה לראות מה קח ושתיים יכול לעשות בפני עצמה. אני רוצה לראות מה Bioshock 2 יהיה כמו של EA מבלי להשפיע מחורבן. כי אם הם קונים את החברה ואת להסתבך זה יהיה עוד משחק טוב פנו S *** בידיהם כמו Halo Bungie כאשר היה קנה החוצה.

ואני מקווה שאני לא היחיד של מי הבטן פנו עם קריאת חדשות במאמר זה.

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 13 מרס 2008, 23:47
קבוצת תורמים

אני איתך הקישור.

אני מוצא כותרים של EA נוטים להיות באג-רדוף, קוד קשות, וכן משווקת בכבדות mightily מאכזב בהתחשב hype.

אבל העלות של הפיתוח הן עולה ב בגדול עבור משחקים תוכנה וזה הצרכן נסיעה הביקוש גרפיקה טובה יותר. אישית, לא אכפת לי איך נראה משחק טוב, אכפת לי איך זה אני משחק. Afterall זה לא משנה עד כמה יפה הוא משחק אם זה לא את playability אז אתה לא הולך לשחק את זה אתה.

אם קודאי של משחקים של PC לא היו כל כך נפסד של gpu אדריכלות (להבדיל gpu של קונסולת) אז זה יכול להיות סיפור אחר. אני מתכוון, את הגרפיקה של PS3 הם מבוססים על 7900GTX עבור בוכה בקול ובדוק את התוכן הוא יכול להציג עם המשויך (וזה דווקא טוב) framerates.

השורה התחתונה היא שזה העסק הגדול בחורים תמיד מוצלח לבלוע את הבנים הקטנים, גם אם סיימו את המוצר אינו בא הגשמה. פשוט תסתכל Aegia (Nvidia עתה קנו להם.

אני לסבור אינטל יהיה צורך Nvidia הבא אבל זה רק דעה.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 14 מרס 2008, 00:15
קבוצת תורמים

הסכמתי. עם כל מילה. רק תסתכל על חצי חיים 1. זה היה חלק יותר גרוע גרפיקה על שלמות של ספקטרום, בהשוואה ל חדש יותר משחקים לפחות. ובכל זאת, במשך הזמן שלו, זו הייתה חתיכת כל יחידת בשל לשחק את המשחק.

אותו הולך עבור ציוד מתכת מוצק עבור PlayStation 1. הגרפיקה היו שטויות, אבל היה gameplay מפואר. זה היה כל כך גדול שזה remade חבורה של פעמים במשך-gen מערכות כמו gamecube וכדומה.

אני יכול לתת שטויות אם הגרפיקה לא טוב כמו האפשרי. רק להסתכל על wii. הגרפיקה לא בדיוק ליד-gen, אבל הציג בצורה חלקה ו בצורה כזאת, כי זה לא פוגע את העין, והמשחק הוא לא משחק זה כאב על ידי כלל.

כמה אנשים אומרים לי את זה הוא בעיצובה של EA, אבל יש לי יותר מדי סיבה להתעלם דעה כזו.

אבל יותר חשוב, אני פשוט לא תעמוד רואה טעם מאשים הצרכנים ואת הרצון גרפיקה טובה יותר. גם אם הם העלו התנגדויות, שהם הרוב ואת הרוב קובע. ואני מאוד בספק היו לשנות את דעתם.

הכי גדולה שיש לי התנגדות היא כי הוא משחק נהדר להיות משכו מטה פקק אם זה לקנות EA-out עוברת. bioshock יש את הפוטנציאל להיות אחד של יצירות מופת של הזמן שלנו, כמו פנטזיה סופית 7 היה בחזרה את 90s. והייתי שונא לראות כאלה כותרת ripped כדי בלאים את הידיים של אותה חברה.
Old 14 מרס 2008, 02:25
קבוצת תורמים

לדבר עם חברה, חברות קטנות אלה, יש צורך, לא רק עבור משחקים מעולה שהם נותנים לנו, גרפיקה לשחק את המשחק, או מנועי חדשים וכו ', אבל הם מתייחסים ללקוחות שלהם עם קצת כבוד על הדרך בה הם לפתח ולהציג את המשחקים בידיעה כי הם נאלצים להסתמך על המשחק להיות בריל ו דיבר על לעשות כל הכסף עבור אותם וכך הם יכולים לפתח את המשחק הבא, או אפילו עם תוצאה שבה את החברות הקטנות הללו הוא תוצאה טובה, אם לא יותר טוב המקורי
הגדול conglom מתייחסים ללקוחות שלהם כמו Idiots יש להם חצי משחק הגון, להרוס את זה קצת יותר על ידי השארת glitches באגים ב ו, overhype לאחר מכן הוא תוצאה מחבצה החוצה לאחר sequal כל אחד טוב כמו הראשון, אך הראשון היה ב חלאות מלכתחילה ,
אם לקחת ושתיים הם השתלטו אני רק מקווה הצוות, לאדם, UPS מקלות ולהתחיל שוב עם שם חדש ומשחק (יש כמה בפיתוח)
לצאת רק עם EA ריק פגז

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 14 מרס 2008, 05:46
קבוצת תורמים

מסכים לחלוטין

העדכנית לאכזב בשבילי היה bf2142

בתיאוריה שלו נהדר, אבל thats זה, כל כך הרבה cons

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 17 מרס 2008, 00:07
קבוצת תורמים

כעס כאן כמה בעיות LOL אני לא על אותה סירה כמו שאתה מאוד.
Old 17 מרס 2008, 23:11
קבוצת תורמים

אולי הם יכולים לשחק אותה חכם ולא לשחרר bioshock 2 עד שהם שוחררו כמה שטויות משחקים אחרים תחת EAs שם. רק מספיק כדי לגרוף כסף קצת יותר כסף לפיתוח המשחק. אחר כך הם חתכו וברח.

זה יהיה הכי טוב במקרה שלי הספר תרחיש זה צריך לקחת יותר מ-להצליח.

כעס אכן בעיות. אבל הם חשבו בזהירות החוצה ו תאותני תגובות לכל הפחות. את מתוסכל Gamers בחוץ עכשיו יש לכם מקום מפגש בו כדי פורקן שלהם laments ו disappointments.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.