mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

AE Man bloga nuo jūsų iai ***

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 13, 2008, 22:04
Donorų grupės

Default AE Man bloga nuo jūsų iai ***

Tai priešiškų-perėmimo aš girdėjau apie mane buvo pasirengęs plyšiai kai gerklė. EA buvo lėtai pažymint mane su savo Crappy žaidimus, o ne rūpintis, ką mesti į Daiktai jie tiesiog perka iš kitos įmonės, su polinkiu į pelną ...

Pirmasis Bungie tapo auka "Microsoft". Ir dabar Take-Two galėtų tapti AE? Bandymas nuleisti Take-Two yra paskutinis šiaudas. Ne anksčiau jie ją viešai paskelbti, kad jos ketina atlikti BioShock 2 to AE viso jų, kaip s *** ant Velcro. Kiek geras žaidimas bendrovės ketina tapti auka konglomeratų? Kelių gerų žaidimų, kurie iš šių bendrovių bus mažai, ir toli nuo jei jie visi nuolat ateina išperkama panašaus. Aš serga ir pavargę nuo to.

Aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jie negauna savo keliu. Asmeniškai aš norėčiau pamatyti, kas Take-Two galite padaryti savo iniciatyva. Noriu pamatyti, kas BioShock 2 bus kaip BE EA prakeiktas įtaka. Nes jei jie perka įmonės ir įsitraukti tai bus dar vienas geras žaidimas pasuko S *** į savo rankas kaip Halo, kai Bungie buvo išperkama.

Ir tikiuosi, I'm not the only one who's skrandį pasuko į svarstymą, kad naujienų.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Kovas 13, 2008, 23:47
Donorų grupės

Aš su jumis ryšį.

Manau EA pavadinimai paprastai vabalų, blogai koduotas, intensyviai prekiaujama ir stipriai nuvylė svarsto hype.

Tačiau plėtros išlaidos's kyla į didelį būdas žaidimų įranga ir jos vartotojų paklausą geresnės grafikos. Personally, I don't care, kaip gerai žaidimas atrodo, aš priežiūra, kaip jis vaidina. Afterall nesvarbu kaip gražus žaidimas, jei jis neturi grywalność tada jūs nesiruošia žaisti tai yra jūs.

Jei coder's PC žaidimų buvo ne tiek daug kainuojančio ir vaizdo architektūros (ne konsolės GPU's), tada jis gali būti visai kas kita. I mean, PS3's grafika yra pagrįsti 7900GTX ir verkti garsiai ir pažvelgti į turinį jis gali rodyti ir su jais susijusios (ir gana gerai) framerates.

Esmė yra, kad verslo ir Big Boys visada nuryti sėkmingai mažų berniukų, net jei jų galutinio produkto neturi išsipildyti. Tik pažiūrėkite Aegia (NVIDIA ką tik nupirko juos.

Aš skaitytis Intel bus atsižvelgdamas Nvidia kitą, bet tai tik nuomonė.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Kovas 14, 2008, 00:15
Donorų grupės

susitarta. kiekvieną žodį. Tiesiog reikia ieškoti pusperiodis 1. ji kai blogiau grafika spektro apskritai, palyginti su naujesnių žaidimų bent. ir dar, savo laiku jis buvo kapitonas gabalas visi, nes žaidimas.

Tas pats "Metal Gear Solid 1 playstation. grafika buvo crap, bet gameplay buvo puikus. buvo tokia didelė, kad jis buvo Perdaryti iš karto krūva už Next-Gen sistemų, tokių kaip gamecube ir pan.

Galėčiau duoti šūdas jeigu grafika yra ne taip gerai, kaip įmanoma. tiesiog pažvelgti į Wii. grafika nėra tiksliai Next-Gen, bet tai pateikta sklandžiai ir tokiu būdu, kad jos ne ateina į akis, ir žaidimas ne skauda ir jis ne visiems.

kai kurie žmonės man sako, kad AE formuojant viršų, tačiau aš turiu daugiau nei pakankamai priežasčių nepaisyti tokios nuomonės.

bet svarbiausia, aš tiesiog nemato prasmės kaltina vartotojams ir jų norą geriau grafika. net jei yra prieštaravimų, jie yra dauguma ir daugumos taisyklėmis. ir man labai abejonių jie būtų pakeisti jų protus.

didžiausias prieštaravimas turiu tai, kad puikus žaidimas yra nugriauta PEG jei EA buy-out praeina. BioShock turi būti vienas iš mūsų laiko šedevrų potencialą, kaip Final Fantasy 7 buvo dar 90s. ir aš norėčiau nenori matyti tokio Pavadinimas neveikiančių į skiauteles į šios bendrovės rankas.
Old Kovas 14, 2008, 02:25
Donorų grupės

Im su jumis, vaikinai, šių mažų įmonių yra reikalingi, ne tik puiki žaidimai jie mums, žaidimo grafika, ar naujiems varikliams ir tt, bet jie laiko savo klientams su pagarba tiek tuo, kaip parengti ir pateikti žaidimų žinoti kad jie turi remtis žaidimas, rombas ir kalbėjo apie, kad bet kokie pinigai jiems ir kad jie galėtų plėtoti kitas žaidimas ar net tęsinys, kuri su mažesnių bendrovių Sequel yra gera, jei ne geriau nei originalas
Didelės conglom gydyti savo klientams kaip idiotai jie puse geras žaidimas, griauna jį šiek tiek daugiau paliekant glitches ir klaidų, tai tada overhype bidonas iš tęsinio po sequal kiekviena tokia gera, kaip pirmasis, tačiau pirmasis buvo šūdas į pirmąją vietą ,
Jeigu Take-Two perima Aš tiesiog tikiuosi, kad komanda, kad asmuo, UPS, lazdelės ir pradėti iš naujo su nauju pavadinimu ir žaidimas (turi būti vystymosi kelias)
paliekant EA vos tuščias kevalas

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Kovas 14, 2008, 05:46
Donorų grupės

visiškai sutinku

vėliau nuleista man buvo bf2142

teoriškai jos puikus, bet thats to, kad daugelis CONS

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Kovas 17, 2008, 00:07
Donorų grupės

kai pyktis klausimus čia lol nah aš ant paties valtis, kaip jūs daug.
Old Kovas 17, 2008, 23:11
Donorų grupės

Gal jie galėtų atlikti tai protingas ir neatleidžia BioShock 2 tol, kol jie jau išleista keletas kitų žaidimų šūdas pagal EAS pavadinimas. tik pakankamai nesunkiai užsidirbti šiek tiek daugiau žaidimų kūrimo pinigus. Tada jie iškirpti ir paleisti.

kad reikia būti geriausiu atveju į mano knyga turėtų šį perėmimą pavyks.

pyktis klausimai tikrųjų. bet jie kruopščiai apgalvotos ir aistringai atsakymus bent jau. nusivylusios žaidėjai ten dabar yra vieta, kurioje būtų išlieti jų apgailestauja ir nusivylimų.
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.