![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ka naidīgi-pārņemšanas es dzirdējis ir mani gatava spraugas kādu detaļu. EA ir lēnām atzīmējot mani līdz ar to crappy spēlēm, nevis rūpējas par to, ko viņi palaist stuff viņi dara, vienkārši pērkot citus uzņēmumus grābeklis peļņas ...
Pirmais Bungie samazinājās par upuri microsoft. Un tagad Take-Two varētu kļūst par daļu no EA? Mēģinot pierakstīt Take-Two ir pēdējo salmiņu. Ne agrāk viņi dara sabiedrībai, ka tās plāno veikt Bioshock 2, tad EA ir visas tās, piemēram, s *** ar Velcro. Cik cienīgu spēli uzņēmumi gatavojas krist par upuri konglomerāti? Dažas labas spēles, kas nāk no šiem uzņēmumiem būs maz, un rets, ja tie visi regulāri saņemt atpirkt kā šis. Es esmu slims un noguris no tā. Es patiesi ceru, ka viņi nesaņem ceļu. Personīgi es gribētu redzēt, kas Take-Two var izdarīt pati. Es gribu redzēt, kas Bioshock 2 būs tāpat kā bez EA frigging ietekmi. Jo, ja tie iegādājas uzņēmumu un iesaistīties, tas būs vēl viens labs spēle pagriezt s *** viņu rokās, tāpat kā Halo, kad Bungie ir pirkta out. Un es ceru, ka es neesmu vienīgais, kas ir sāpes kļuva pēc lasījumā šo ziņu rakstu. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu ar jums saiti. Man EA nosaukumi parasti ir bug pārņemts, stipri kodēt, smagi tirgū un vareni vilties, ņemot vērā hype. Bet izstrādes izmaksām's palielinās arī liels kā spēļu programmatūru un tas ir patērētājs vadītāja pieprasījumu pēc labākas grafikas. Personīgi, man vienalga, cik labi spēle izskatās, es aprūpi, kā tā spēlē. Afterall tas nav svarīgi, cik skaista spēle ir, ja tai nav playability tad jūs neesat gatavojas spēlēt tā ir jums. Ja coder's of PC spēles nebija tik izšķērdīgs ar GPU arhitektūra (nevis konsole GPU's), tad tas varētu būt cits stāsts. Es domāju, PS3's grafika pamatā ir 7900GTX, lai kliedz skaļi un apskatiet saturu, to var parādīt ar saistīto (un diezgan labi) framerates. Ir tāds, ka tas ir bizness un lielie zēni vienmēr norīt veiksmīgi maziem zēniem, pat ja gala produktā nav pienācis piepildījums. Paskatieties Aegia (Nvidia nupat nopirka tos. Es rēķināties Intel būs kam Nvidia nākamā bet tas ir tikai viedoklis.
|
| |||
| |||
| vienošanās. ar katru vārdu. lietojiet tikai apskatīt pussabrukšanas 1. tas bija daži sliktāk grafikas visu spektru, salīdzinot ar jaunāku spēles vismaz. un tomēr, tā laikā bija kapteinis gabals visiem, jo spēle spēlēt. Tas pats attiecas uz Metal Gear Solid 1 for playstation. grafikas ir crap, bet spēle bija lielisks. tas bija tik liels, ka tā bija remade ķekars reizes next-gen sistēmām, piemēram Gamecube un tamlīdzīgi. es varētu dot crap, ja grafika nav tik laba, cik iespējams. paskatieties uz Wii. grafikas nav tieši next-gen, bet tas ir iesniegts raiti un tādā veidā, ka tā nav aizskaroša uz acs, un spēle spēlēt nav savainoti tai vispār. daži cilvēki stāsta man, ka EA veidošana izveidi, bet man ir vairāk nekā pietiekams iemesls, lai ignorētu šo atzinumu. bet vēl svarīgāk, es vienkārši nesaskata vietu vainojot patērētājiem un vēlmi pēc labākas grafikas. pat ja ir iebildumi, tie ir vairākums un vairākuma noteikumiem. un es ļoti šaubas viņi mainīt savas domas. Lielākais iebildums man ir tas, ka lieliska spēle tiek nojauca vadzis ja EA buy-out iet cauri. Bioshock ir potenciāls ir viens no mūsu laika šedevriem, piemēram Final Fantasy 7 bija atpakaļ 90s. un es HATE redzēt šādu nosaukumu ripped uz šķiedras ar šīs sabiedrības rokās. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ar jums puiši, šie mazie uzņēmumi ir vajadzīgi ne tikai lielisks spēles viņi mums, spēle spēlēt grafikas, vai jauniem motoriem, utt, bet viņi pret klientiem ar cieņu bitu, kā izstrādāt un iesniegt spēles, zinot, ka tie ir jāpaļaujas uz spēli gludo rombu un runāja par to, lai naudu par tiem un lai viņi varētu attīstīt nākamo spēli vai pat rezultāts, kas neatbilst šajos uzņēmumos rezultāts ir tikpat laba, ja ne labāk, nekā oriģināls
liels conglom pret saviem klientiem kā idiots tie puse cienīgu spēli, drupas ir dažas vairāk, atstājot glitches un bugs in, overhype tad tas kult out rezultāts pēc sequal katrs tik labi, kā pirmais, bet pirmais bija crap ir pirmajā vietā , Ja ņem divas pārņem Es tikai ceru, ka komandai, lai persona, UPS spieķi un sākt atkal ar jaunu nosaukumu un medījums (jābūt maz attīstība) atstājot EA tikai ar tukšu Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pilnīgi piekrītu jaunāko nolaist man bija bf2142 teorētiski tai ir liela, bet Tas ir tas, tik daudz mīnusi
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| daži dusmas jautājumus šeit lol nah es esmu par pašu kuģi, kā jūs lot. |
|
| |||
| |||
| varbūt tie varētu būt tā gudri un neatbrīvo Bioshock 2 līdz brīdim, kad viņi ir atbrīvoti daži citi crap spēles ar EAS nosaukumu. tieši tik daudz, lai grābeklis dažiem vairāk spēle attīstības naudu. tad tās sagriež un palaist. kas lūdzu ir labākā scenārija, pēc manām grāmatām, šī pārņemšana izdoties. dusmas jautājumi patiešām. bet viņi rūpīgi pārdomāts un kaislīga atbilžu vismaz. neapmierināts Gamers, kas tur tagad ir vieta, kurā vent to kritiski un vilšanās. |