rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

EA, I'm sick swojego s ***

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 marca 2008, 22:04
Grupa dawcy

Default EA, I'm sick swojego s ***

To wrogiego przejęcia-Słyszałam o mnie jest gotowy do Szczelina niektórych gardeł. EA została powoli zaznaczając mnie z ich crappy gry, nie dbaniu o co wrzucanie do rzeczy one, po prostu na kupno innych firm prowizji w zyskach ...

Pierwsze Bungie padł ofiarą Microsoft. A teraz Take-Two może stać się częścią EA? Próba take down Take-Two jest ostatnim słomy. Nr prędzej czy oni je publicznych, które zamierzają dokonać Bioshock 2 następnie EA całej ich jak s *** na rzepy. Ile godnej gry spółki mają paść ofiarą do konglomeratów? Kilka dobrych gier, które pochodzą z tych przedsiębiorstw stają się bardzo rzadko, jeśli wszystkie one prowadzą coraz wykupienie tak. Jestem chory i zmęczony to.

Mam wielką nadzieję, że nie sposób ich uzyskania. Osobiście chciałbym zobaczyć co Take-Two może zrobić na własną rękę. Chcę zobaczyć, co Bioshock 2 ma być podobny BEZ EA pieprzony wpływ. Bo jeśli kupują firmy i zaangażowania będzie ona innego dobra gra się do s *** w ich ręce, tak jak Halo Bungie kiedy została odkupiona.

I mam nadzieję, że nie jestem jedynym, który zwrócił na żołądku, że czytanie wiadomości.

My System: Ezechiela

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Płyta główna:
MSI P-35 Neo Combo chipsetem
Pamięć RAM:
2 koncerty G. Skill DDR2 800MHz
Karta graficzna (y):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Karta dźwiękowa:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
160 kabriolet SATA dysk Western Digital
Optical Drive (s):
ASUS CD-ROM 16x DVD-RW combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster przypadku Antec Earthwatts 500W
Chłodzenie:
3x stanie 120 fanów, 1 zasobów procesora wentylator
Sieć / Internet:
Brighthouse Kabel 1MB / s
Monitor (y):
22 calowy panoramiczny Samsung
Operating System (-y):
Windows XP Pro SP2
Old 13 marca 2008, 23:47
Grupa dawcy

Ja jestem z wami linkiem.

Uważam EA nazwach są zazwyczaj bug-ridden, źle zakodowane, mocno i potężnie obrocie rozczarowujące, biorąc pod uwagę hype.

Jednak koszty rozwoju są rosnące w wielkim drogę do gier i oprogramowania, to konsument jazdy popyt na lepszą grafikę. Osobiście, I don't care, jak dobra gra wygląda, I care jak gra. Afterall nie ma znaczenia, jak bardzo gra jest, jeśli nie ma gry następnie you're not going to play it jesteś.

Jeśli coder's PC gry nie były jeszcze tak nieoszczędne z GPU architektura (w przeciwieństwie do konsoli graficznego), to może być inna historia. Mam na myśli, PS3 grafiki oparte są na 7900GTX na płacz głośno i spójrz na zawartość można wyświetlać z towarzyszącymi (i dość dobry) framerates.

Dolna linia jest, że biznes i dużych chłopców zawsze połknąć udanych małych chłopców, nawet jeśli ich produkt gotowy nie przyniosą rezultaty. Wystarczy spojrzeć na Aegia (Nvidia właśnie kupił im.

I reckon Intel będzie mieć Nvidia następne, ale to tylko opinia.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 14 marca 2008, 00:15
Grupa dawcy

uzgodnione. z każdym słowem. Wystarczy spojrzeć na półtrwania 1. miała niektóre gorsze grafiki na całym spektrum, w porównaniu do nowszych gier co najmniej. i jeszcze na swój czas, to był kapitan sztukę wszystkich ze względu na grę.

samo dla Metal Gear Solid 1 na playstation. grafika była bzdura, ale gra była wspaniała. było tak wielkie, że wciąż sporej ilości czasu na następne-gen systemów jak gamecube i tym podobne.

Mógłbym podać crap jeśli grafika nie są tak dobre, jak to możliwe. wystarczy spojrzeć na Wii. grafika nie są dokładnie next-gen, ale płynnie i przedstawione w taki sposób, że jej nie obrażać się do oczu, a gry nie boli przez to w ogóle.

niektórzy ludzie są do mnie, informując, że EA jest kształtowanie, ale mam więcej niż wystarczający powód, aby zignorować taką opinię.

ale co ważniejsze, tylko nie patrz punkt w obwinianiu konsumentów i ich dążenie do lepszej grafiki. nawet jeśli zastrzeżeń, są one w większości, a większość przepisów. i ja bardzo wątpienia będą zmieniać ich umysłów.

największy mam zastrzeżeń jest to, że świetna gra jest zburzony nosa, jeżeli ten EA buy-out "przechodzi. Bioshock ma potencjał bycia jednym z arcydzieł naszych czasów, jak Final Fantasy 7 była już w latach 90-tych. HATE i chciałbym, aby taki tytuł zgrywanie do shreds w rękach tej spółki.
Old 14 marca 2008, 02:25
Grupa dawcy

Im z was, tych małych firm są potrzebne nie tylko dla znakomitej gry dają nam, gry grafiki, lub nowych silników, itp., ale traktuje swoich klientów z odrobiną szacunku w sposób ich opracowania i przedstawienia gry wiedząc że mają one polegać na grze jest brill i rozmawialiśmy o dokonanie jakichkolwiek pieniędzy i dla nich, aby mogły rozwijać następnej gry lub nawet sequel, który z tych mniejszych firm na sequel jest równie dobry, jeśli nie lepiej niż oryginał
dużych conglom traktują swoich klientów jak idiotów mają pół godnej gry, ruiny to kilka pozostawiając Glitches i błędy w overhype następnie ubić na sequel po sequal każdy tak dobry jak pierwszy, ale pierwszy był crap w pierwszej kolejności ,
Jeśli Take-Two są przejęte i tylko nadzieję, że zespół, aby osoby, UPS kije i uruchomić ponownie pod nową nazwą i gry (musi mieć kilka w rozwoju)
EA z pozostawiając tylko puste powłoki

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 14 marca 2008, 05:46
Grupa dawcy

całkowicie zgadza się

najnowsze niech dla mnie bf2142

w teorii jego wielkie, ale thats it, so many cons

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 17 marca 2008, 00:07
Grupa dawcy

niektóre kwestie gniewu lol nah tutaj jestem na tym samym statku, jak dużo.
Old 17 marca 2008, 23:11
Grupa dawcy

Może mogliby grać inteligentny i nie zwalnia Bioshock 2, dopóki nie został zwolniony kilka innych gier crap ramach EAS nazwą. wystarczy prowizji w kilka gier rozwoju pieniędzy. następnie wyciąć i uruchomić.

that'd być najlepszy scenariusz w mojej książce, gdyby to przejęcie uda.

gniew kwestie rzeczywiście. ale są starannie i pasji odpowiedzi przynajmniej. do frustracji graczy tam teraz ma miejsce, w którym upust swojej laments i rozczarowań.
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.