![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Že nepriateľské prevzatie-Počul som, že o mě má pripravený podříznout hrdlo niektoré. EA bolo pomaly tikání mě s ich mizerný hry, ne starať o to, čo sa hodiť do veci robia, prostě nákup ďalších spoločností přehrabovat v zisku ...
Bungie padol prvý obeť Microsoft. A teraz Take-Dvaja by sa mohla stať súčasťou EA? Pokus vziať dole Take-Dva je posledná kvapka. Nie skôr, majú zverejniť je, že majú v úmysle BioShock 2 potom EA je nad nimi, ako s *** na suchý zips. Koľko dôstojná hra spoločnosti budú propadat do konglomerátmi? Mála dobrých hier, ktoré pochádzajú z týchto spoločností sa bude riedky ak všetko neustále kúpil ven takhle. Som chorá a nebaví ho. Úprimne dúfame, že nedostanú svoje ceste. Osobne by som chcel vidieť, čo Take-Dva môže urobiť sám. Chcem vidieť, čo BioShock 2 bude rovnako ako bez EA to pitomý vplyv. Vzhľadom k tomu, že v prípade, že kúpiť spoločnosť a zapojiť ju bude ďalší dobrá hra obrátila na to *** v ruke rovnako ako Halo Bungie, kedy bol zakúpený von. A dúfam, že nie som jediný, kto sa obrátil žalúdok na čítanie, že novinový článok. Môj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja som s vami odkaz. I to nájsť EA tituly majú tendenciu byť bug-ježdění, zle kódované, silno a mocný trh sklamaním zvažuje humbuk. Ale náklady na vývoj rastú vo veľkom pre hry, softvér a je to pre spotrebiteľa vodičského dopyt po lepšiu grafiku. Osobne mi to jedno, ako hra vyzerá dobre, mňa to zaujíma, ako to hrá. Koniec koncov to nevadí, ako je krásna hra, ak ju nemá hrateľnosť potom si nebudem hrať, že ste. Ak kodér pre PC hry neboli tak bezodpadovej z GPU architektúry (na rozdiel od konzoly GPU je), potom by mohol byť iný príbeh. Myslím, že PS3 je grafika sú založené na 7900GTX k hnevu a pozrite sa na obsahu je možné zobraziť s tým spojené (a skôr dobré) framerates. Pointa je v tom, že je to podnikanie a veľké chlapcov bude vždy vlaštovice úspešné malých chlapcov, aj keď ich konečný výrobok neobsahuje uskutočniť sa. Stačí sa pozrieť na Aegia (Nvidia kúpila práve im. Asi bude Intel s Nvidia vedľa, ale to je len názor.
|
| |||
| |||
| dohodlo. s každým slovom. Len sa pozrite na polčas 1. jej niektoré z horšej grafiky v celom spektre, v porovnaní s novšie hry minimálne. a predsa, na svoju dobu, že to bol majster kusu kvôli hru hrať. To isté platí pre Metal Prevodové Pevný 1 na playstation. grafiky bolo svinstvo, ale hry boli veľkolepé. to bolo tak veľké, že je prepracovaný banda krát pre budúci-gen systémov, ako GameCube a podobne. Mohol som dať svinstvo, ak grafiky nie sú tak dobré, ako je to možné. Stačí sa pozrieť na Wii. grafické nie sú presne nasledujúcej-gen, ale je to predložené hladko a takým spôsobom, že nie je útočiť oka, a hru hrať, nie je zranený, ktoré je na ňom. niektorí ľudia hovoria mi, že EA je tvarovanie, ale aj viac ako dostatočný dôvod pre ignorovanie takéto stanovisko. ale oveľa dôležitejšie je, že som jednoducho nedokážu vidieť miesto, ktoré obviňujú spotrebiteľov a ich túžbu po lepšiu grafiku. aj keď sú námietky vznesené, sú väčšinou a väčšinovým pravidiel. a som veľmi pochybovať, že by sa zmenila ich myslenie. Najväčší námietky som sa, že veľká hra sa zdvihne stanovuje kolík, ak to kúpiť EA-out prechádza. BioShock má potenciál byť jedným z majstrovských diel našej doby, ako je Final Fantasy 7 bol späť v 90. rokoch. a já bych nerad vidieť takéto označenia roztrhané na kusy v rukách spoločnosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im sa vás tieto malé firmy sú potrebné nielen pre výborné hry, ktoré nám, na hry grafika, alebo nových motorov atď, ale k svojim zákazníkom s trochou ohľadu na spôsob ich vývoji a súčasné hry vedel že spoliehať sa na hru je prima, a hovoril o to, aby nejaké peniaze pre nich a tak sa môže rozvinúť ďalšie hry alebo dokonca aj pokračovanie, ktoré s týmito menšími spoločnosťami pokračovanie je rovnako dobrý, ak nie lepšie ako originál
Veľký conglom liečiť svojich zákazníkov ako idioti majú pol slušná hra, zřícenina trochu viac odchode glitches a chyby, overhype potom chrlit sequal pokračovanie po každej z nich tak dobrá ako prvý, ale prvá bola kravina na prvom mieste , Je-li brať-dva sú preberané Len dúfam, že tímu, aby osoba, ups palice a začať odznova s novým menom a hru (musia mať pár vo vývoji) dochádzky EA sa len prázdna škrupina Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| úplne súhlasím Najnovšie rozmiestnite pre mňa bola bf2142 teoreticky jeho skvelé, ale to je to, toľko cons
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| popouzeli niektoré otázky tu lol nah som na rovnakej lodi, ak by ste veľa. |
|
| |||
| |||
| Možno, že by mohlo hrať to inteligentný a nie je správa BioShock 2 až do času, keď som vydala niekoľko ďalších dobrotu hry podľa EAS meno. prostě dost přehrabovat v niektorých viac hra rozvoja peniaze. potom vziať nohy na ramená. že by sme sa o najlepší scenár vo svojej knihe, je-li to brať-cez úspech. popouzeli otázky skutočne. ale sú starostlivo premyslené a vášnivé reakcie prinajmenšom. frustrovaným hráči sa tam teraz majú miesto, v ktorom k ich vetracie sťažuje a sklamanie. |