мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

ЕА, ја сам болесна од Ваших с ***

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Јан 2008, 22:04
Донаторска Група

Default ЕА, ја сам болесна од Ваших с ***

То-непријатељском преузимању сам чула о мени је спреман за неке прорезати тхроатс. ЕА је полагано куцање ме офф јебани са својим играма, не бринемо о томе шта они бацају у ствари чине, једноставно откуп друге компаније да грабуље добити ...

Бунгие први пао на Мицрософт плен. А сад, Таке-Туо могу постати део ЕА? Покушавате стенографирати Таке-Туо је последња сламка. Не пре не чине га јавности да они намјеравају радити Биосхоцк 2 онда је све ЕА над њима као с *** на Велцро. Колико пристојне игре компаније ће пасти на плен конгломерата? Неколико добрих игара које долазе из тих компанија су идући у бити мало далеко и између, ако се све држати узимајући купио оут овако. Ја сам болесна и уморна од тога.

Искрено се надам да не добијете свој пут. Лично, желим да видим шта Таке-Туо можете учинити на свој сопствени. Желим видјети што Биосхоцк 2 је идући да буде као БЕЗ ЕА'с фриггинг утицаја. Јер ако их купите фирму и заплитати то ће бити још једна добра игра окренуо са *** у своје руке као кад Хало Бунгие је купљена вани.

И надам се да нисам једини који се желудац окренуо на вест да читате члан.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 13. Јан 2008, 23:47
Донаторска Група

Ја сам са вама у везу.

Мислим да је ЕА наслови имају тенденцију да се стјеничав, лоше кодиран, снажно и моћно продали разочаравајући с обзиром на хыпе.

Али развој цијене су се диже у великом путу за игре и софтвер је потрошач вожње потражња за бољу графику. Лично, не занима ме колико добра игра изгледа, ја брига како то свира. Афтералл не обзира колико је игра прилицно ако нема управљања онда сте не иде за игру то си ти.

Ако кодером-а пц игре нису толико расипан оф ГПУ архитектуру (за разлику од конзоле ГПУ-а) онда би то могло бити различите приче. Мислим, пс3'с графику се темеље на 7900ГТКС за плакање оут гласно и поглед на садржај може приказати повезане са (и прилично добар) фрамератес.

Боттом лине је да је пословање и на велики дечаци увек ће прогутати успешне мале дечаке, чак и ако њихово готовог производа не дође на уживање. Довољно је погледати Аегиа (НВИДИА су тек купио их.

ЈА рачунати Интел ће имати следећи НВИДИА али то је само мишљење.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 14. Јан 2008, 00:15
Донаторска Група

договорено. са сваком речи. само погледајте на пола живота 1. он је имао неке од лошије графике на целом спектру, у односу на новије игре најмање. а опет, за своје време то је био главни комад све због игре играју.

исто важи и за Метал Геар Солид 1 за плаыстатион. графике су срање, али игра је била величанствена. то је био тако велик да је то хрпа ремаде пута за следећи-ген системима попут гамецубе и слично.

ја могао дати говно ако графичка није добра као што је више могуће. Само поглед на Уии. графика није тачно некст-ген, али је представљена глатко и на такав начин да не његове увредљиве за око, и игра плаы није озлијеђен бы ит ат алл.

неки људи говоре ми да је ЕА Осмјехује, али имам више него довољно разлога да се игнорише таква мишљења.

али је још важније, сам не види тачку у окривљује потрошача и њихове жеље за бољом графиком. чак и ако су приговоре ускрснуо, они су већином и већина правила. и ја јако сумњам да би променили њихове умове.

највећа замерке ми је да је одлична игра је срушен један клин ако овај ЕА откуп пролази. биосхоцк има потенцијал да буде један од ремек-дела нашег времена, као што су Финал Фантасы 7 је још у 90-их. и ја би МРЗЊУ видети такав наслов риппед да схредс у рукама тог друштва.
Old 14. Јан 2008, 02:25
Донаторска Група

Им са вама момци, ова мала предузећа су потребне, не само за одличне игре су нам дати, игра играти графика, или нове моторе итд али они поступају са својим купцима са мало поштовања у начину на који они развијају и представити игре знајући да су се ослањају на игру се Брилл и разговарали о нешто новца за њих и како би могли развити наредну игру или чак наставак који са овим мањим компанијама наставак је као добра ако не и бољи од оригиналног
велике цонглом третирати своје кориснике као што су идиотс пола пристојне игре, рушевине га неки више по изласку глитцхес и бугова у оверхыпе онда усталасати наставак након секуал свако као добра као прва, али прва је срање на првом месту ,
Ако је потребно и два су преузела сам само надати тим, да је лице, прозора штаповима и почети поново са новим именом и игра (мора да има мало у развоју)
ЕА са остављајући само празна шкољка

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 14. Јан 2008, 05:46
Донаторска Група

потпуно слажу

најновије спусти за мене је бф2142

у теорији његове велике, али је тај, толико контра

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 17. Јан 2008, 00:07
Донаторска Група

бес неких питања овде лол Нах сам на истом броду као и ви пуно.
Old 17. Јан 2008, 23:11
Донаторска Група

можда би могли играти се паметан и не отпустите биосхоцк 2 све док их не издали неколико других бесмислица игра под ЕАС именом. довољно да се само у неким грабуље више игра развој новца. резано и тада трчање.

да бих се најбољем слуцају сценарију у мојој књизи да овај преузимања успети.

бес питања дапаче. али они су пажљиво осмишљеног и страствено одговоре у најмању руку. фрустриран играчима је тамо сада имају место на којем се њихови ламентс одушка и разочарања.
Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц