![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu düşmanca-devralma konusunda bana boğazlarını yırtılmak hazır bulunmaktadır duydum. EA yavaş kendi rezil oyunlar ile, onlar, sadece komisyon vermeden kar diğer şirketleri satın alma çıkışı sağlayan şeyler neleri atmak konusunda endişe değil bana bez olmuştur ...
İlk Bungie Microsoft yem düştü. Ve şimdi al-Two EA parçası olacak? Aşağı çekmek için Take-Two çalışılıyor son saman olduğunu. No sooner de yaparım o da EA Bioshock 2 ise yapmak niyetinde kamu tüm bunları *** velcro var gibi. Ne kadar iyi oyun şirketleri conglomerates için yem düşmeye gidiyorsun? Bu şirketlerden gelen birkaç iyi oyunlar az olması ve uzak tutmak, onların arasında bu gibi satın alma devam etmektedir. Ben hasta oldum ve yoruldum. Ben samimi onların yol alamadım umuyoruz. Şahsen ben ne al görmek istediğiniz-Two kendi başına yapamaz. Ben Bioshock 2 EA's vakit öldüren etkisi WITHOUT gibi olmak için neler oluyor görmek istiyorum. Çünkü eğer ve şirket satın almak da iyi bir oyun olacak dahil s *** onların elinde Halo gibi zaman Bungie satın olduğunu döndü. Ve ben sadece midesini bu haber yazı okuma üzerine olan döndü değilim umuyoruz. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seninle yaşıyorum bağlantısını tıklayın. Ben EA's başlıkları bulmak hata-basmış, kötü kodlu, yoğun ve çok fazla bir yutturmaca düşündüğünü hayal kırıklığı pazarlanmaktadır olabilir. Ama geliştirme maliyet's oyunlar yazılımlar için büyük bir şekilde artıyor ve tüketiciye daha iyi grafik talep sürüş's. Şahsen, ne kadar iyi bir oyun don't care görünüyor, umurumda nasıl oynar. Afterall halinde, o bunu oyanayacak olmadıklarını olan playability yoksa ne kadar güzel bir oyun önemli değil. Eğer şifreleyen bilgisayar oyunlarının en çok GPU mimarisi (as GPU's), daha sonra farklı bir hikaye olabilir konsol karşı israf değildir. Ben, PS3's Grafikler 7900GTX üzerine bırak Allah aşkına ve ilgili (ve çok iyi olan görüntüleyebilir içerik bakmak için temel alır) framerate demek. Alt satırda bir iş ve büyük çocuklar her zaman bile, kendi bitmiş ürün semere vermek değil başarılı küçük çocuklar yutmak olacaktır. Sadece Aegia at (Nvidia bakın sadece almış. Ben Intel gelecek ama bu sadece bir fikir's Nvidia sahip olacak saymak.
|
| |||
| |||
| kabul etti. her kelime ile. Sadece yarı ömrü 1 bir göz atın. Bu, yeni oyunlar karşılaştırıldığında bazı yelpazenin genellikle en kötü grafik vardı en azından. ve henüz, onun için, bir ana parça tüm oyun yüzünden oldu. aynı Metal Gear Solid 1 PlayStation için de geçerli. grafikleri berbat ama Oyun muhteşem oldu. bu kadar bu oyun ve benzeri gibi Next-Gen sistemleri kez bir grup remade oldu harikaydı. Eğer grafik mümkün olduğu kadar iyi değildir bir kitap verebilir. Sadece Wii bak. grafik tam yanında değil-gen, ancak sorunsuz sundu ve bu şekilde kendi göze edici değil, ve oyun oynamak tarafından hiç zarar değil. bazı insanlar bunu EA hazırlıklı ol, ancak yeterli neden böyle bir görüş yok saymak için daha fazla varsa bana anlatıyorsun. ama daha önemlisi, ben ve daha iyi grafik için arzu tüketicilerin suçlama bir noktaya bakın halinde. bile itiraz, büyük bir çoğunluk ve çoğunluk kuralları vardır. ve i çok kendi kafasında değiştirmek edeceğini sanmıyorum. en büyük itiraz var harika bir oyun bu EA devralma yoluyla gider düşürmek aşağı çekilmiş olan olmasıdır. back to the 90s in Bioshock, Final Fantasy 7 gibi bir zaman ve başyapıtlarından bir olma potansiyeline sahip. ve ben böyle bir başlık görmek için HATE ediyorum shreds bu şirketin elinde yırtık. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ile çocuklar, bu küçük şirketler, onlar, oyun oynamak grafikler, yeni motorları vb bize verin ama onlar geliştirmek ve oyun bilmeden mevcut şekilde saygı biraz müşterilerine ele mükemmel oyunlar sadece için gerekli bu oyun Brill olmak güvenmek zorunda ve onlar için ve para kazanmak için onlar da bir sonraki oyun hatta bir netice geliştirebilir konuştum olan netice olarak olmasa bile daha iyi bu küçük şirketler ile orijinal
gibi salak bunlar, biraz daha glitches ve hata bırakarak göre, bu durumda ilk olarak iyi olarak sequal her birinden sonra ama netice üretmek ilk ilk yerde bok oldu overhype o berbat bir yarısı iyi oyun var büyük conglom müşterilerine tedavi , Eğer alınan iki Orada sadece takım umut alınır, bir kişi, up'lara çubukları ve tekrar yeni bir isim ve oyun ile başlatmak için () bir gelişme az olmalıdır Sadece boş bir kabuk ile EA ayrılıyorum Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tamamen katılıyorum son aşağı benim için bf2142 olduğunu izin teori bu harika, ancak, bu kadar olanlar da şu
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Seninle aynı teknede çok yaşıyorum bazı öfke sorunları burada lol Hayır. |
|
| |||
| |||
| belki onlar kadar EAS adı altında birkaç kitap oyunlar yayımlanan ettik ve değil akıllı Bioshock 2 yayın oynayabilir. yeterli komisyon için daha fazla oyun geliştirme para. sonra da kes ve çalıştırın. En iyi senaryo benim bu götürmelidir-başarılı olmak istiyorum. öfke sorunları gerçekten. ama dikkatli ve tutkulu yanıt en azından düşünülmüş demektir. out of the sinirli bir oyun var artık kendi laments ve hayal kırıklıklarıyla havalandırma bir mekan var. |