менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Е.А., мені набридли ваші S ***

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 березня 2008, 22:04
Донор групи

Що ворожі поглинання-Я чув про мене має готовий до щілини Деякі горло. Е. був повільніше цокають мене зі своїми Crappy ігор, не піклуючись про те, що вони кидають до речі вони роблять, просто викупити інші компанії заробляють прибуток ...

Перший Bungie став жертвою Microsoft. А тепер Take-Two може стати частиною EA? Спроби зняти Take-Two є останньою соломинкою. Не встигли вони оприлюднити його, що вони мають намір зробити Bioshock 2, то Є. все над ними, як з *** на липучці. Скільки гідних компаній ігри збираємося стати жертвою конгломератів? Кілька хороших ігор, які приходять з цих компаній буде декілька, і далеко один від одного, якщо вони весь час отримую викупили як це. Я втомився від його.

Я щиро сподіваюся, що вони не отримують їх шляху. Особисто я хотів би бачити, що Take-Two може зробити власними силами. Я хочу подивитися, що Bioshock 2 буде завгодно, не поганий впливу EA,. Бо якщо вони купують компанії та участь це буде інша хороша гра повернулася до S *** в їх руках, як Halo, коли Bungie була викуплена.

І я сподіваюся, я не єдиний, хто звернувся шлунка після прочитання нашої статті.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 13 березня 2008, 23:47
Донор групи

Я з вами зв'язок.

Я знаходжу назвою EA, як правило, помилка охопленому, погано закодовані, сильно і потужно ринок розчарування розгляді Hype.

Але вартість розробки є росте у великий шлях для ігор і програмного забезпечення це споживчий попит на водіння кращою графікою. Особисто мені не байдуже, як гарна гра виглядає, мені байдуже, як він грає. Afterall НЕ важливо, яка гарненька гру, якщо вона не має іграбельность то ви не збираєтеся грати це ви.

Якщо кодер's ігор для ПК були не такі витратні та архітектура графічного процесора (на відміну від консолі ГПУ), то він може бути зовсім інша історія. Я маю на увазі, графіки PS3 засновані на 7900GTX для кликати і подивимося на вміст, яке можна відобразити з відповідним (і досить добре) частоти кадрів.

Суть в тому, що це бізнес і великі хлопці завжди буде ковтати успішних хлопчаки, навіть якщо їх готової продукції не увінчалися успіхом. Погляньте на Aegia (NVIDIA тільки що купив їх.

Я думаю, Intel будете мати наступний Nvidia, але це всього лише думка.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 14 березня 2008, 00:15
Донор групи

погодився. з кожним словом. Просто погляньте на Half Life 1. це було дещо гірше графіка на весь спектр, у порівнянні з новими іграми по крайней мере. І все ж, для свого часу, він був майстром шматок все через ігри.

Те ж саме для Metal Gear Solid 1 для PlayStation. графіка була лайно, але геймплей був чудовий. Це було так велике, що воно було переробити купу разів для наступного покоління систем, таких як GameCube тощо.

Я міг би дати лайно, якщо графіка не так добре, як можливо. Достатньо поглянути на Wii. графіка не зовсім наступного покоління, але він представив гладко і таким чином, що її не образливо для ока, а гра не постраждав від його зовсім.

Говорять Деякі люди мені, що Є. оформляється, але я більш ніж достатньо, щоб ігнорувати такі думки.

але що більш важливо, я просто не бачу точки в звинувачуючи споживачів та їх прагнення до кращої графікою. навіть якщо вони висловили заперечення, вони становлять більшість і більшість правил. та я дуже сумніваюся, що вони змінять своє думка.

найбільший заперечень я є те, що велика гра в даний час розібрали PEG якщо це купити АН-Out проходить. BioShock володіє потенціалом є одним із шедеврів нашого часу, як Final Fantasy 7 повернувся в 90-х. і я б хочуть бачити такою назвою розірвало на шматки в руках цієї компанії.
Old 14 2008 березень, 02:25
Донор групи

Im з вами, хлопці, потрібні ці невеликі компанії, а не тільки за відмінну гру вони дають нам, гра графіка, або нові двигуни і т.д., але вони відносяться до своїх клієнтів з трохи поваги, як вони розробити і представити ігор знаючи що вони змушені покладатися на гру час Brill і говорили про вносити за них гроші і тому вони можуть розвиватися в наступній грі або навіть продовження яких ці невеликі компанії надалі так само добре, якщо не краще, ніж оригінал
великий conglom звертатися зі своїми клієнтами як ідіоти, у них є гідні половині гри, руйнує його ще залишаючи збоїв і помилок в, overhype тоді здатні створювати продовженням після sequal кожна так хороша, як перший, але перша була лайно, в першу чергу ,
Якщо взяти два взяті більш Я просто сподіваюся, що команда, особі, UPS палицями і почати знову з новим ім'ям та ігри (повинно бути декілька в розробці)
Е. залишаючи тільки з порожньою оболонкою

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 14 2008 березень, 05:46
Донор групи

Полностью согласен

останній опустив для мене було bf2142

У теорії її більше, але Thats, тому багато мінусів

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 17 березня 2008, 00:07
Донор групи

Деякі питання гніву тут LOL нах я в одного човні, як ви много.
Old 17 березня 2008, 23:11
Донор групи

Можливо, вони могли б зіграти його розумні і не звільняє BioShock 2, поки вони не випустили кілька інших ігор лайно під назвою EA. рівно настільки, щоб загрібати ще грошей з розробки ігор. Потім вони все кинути і піти.

що б кращому випадку в моїй книзі, якщо це захоплення успіху.

Дійсно гніву питань. але вони ретельно продумані і пристрасні відповіді по крайней мере. засмучені гравців там тепер є місця, в яких, щоб вилити свою плачі й розчарування.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.