μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Εξομοιωτές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Σεπ 2008, 20:35
Μέλος Ομάδα

Default Εξομοιωτές

im looking for a εργασίας Xbox, Xbox 360, και ps3 emulators (όχι όλα σε ένα). Ξέρει κανείς πού μπορώ να τις κάνουμε.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 20:59
Ομάδα Δωρητών

Default Εξομοιωτές

Δεν με ήχο κοινότυπος αλλά έχετε δοκιμάσει Ebay ή Craigs λίστα; Αν και υποθέτω ότι έχετε, μερικές φορές το προφανές είναι παραβλεφθούν ...........
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 21:10
Ομάδα Δωρητών

Default Εξομοιωτές

Emulation από αυτές τις κονσόλες είναι πολύ πέρα από τις δυνατότητες της κάθε σύγχρονο υπολογιστή. Χρησιμοποιούν ειδικό όργανο, και ένα σύγχρονο PC θα έχουν δυσκολίες υιοθέτησης κάτι ακόμα μέχρι την τελευταία γενιά.

Έτσι, η απάντηση είναι "αυτά δεν υπάρχουν». Αγοράστε μια κονσόλα για την eBay.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:04
Ομάδα Δωρητών

Default Εξομοιωτές

Arnt emulators παράνομη δεδομένου ότι η χρήση ένα πειρατικό BIOS από την κονσόλες τους; Είμαι βέβαιος ότι αυτές προστατεύονται από αντίγραφο δικαίωμα νόμους που δεν τους επιτρέπει να λαμβάνονται χωρίς την άδεια του. Plus Emulation λαμβάνει παρόμοια, κάτι 10x πιο ισχυρή από ό, τι σας προσπαθώντας να μιμηθούν.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:02
Ομάδα Δωρητών

Default Εξομοιωτές

Οχι, emulators είναι γραμμένα από το μηδέν, δεν χρησιμοποιούν τίποτα από την αρχική κονσόλα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2008, 21:55
Ομάδα Δωρητών

Default Εξομοιωτές

αναζητήσετε PS2 emulators. την ανάγκη του BIOS από το PS2 ίδια. το μόνο πραγματικό νομικό τρόπο για να γίνει αυτό είναι με μια πολύπλοκη διαδικασία της εξόρυξης από PS2 και το θέτει σε εξομοιωτή. μόνο πρόβλημα είναι ότι η χρήση επίκλισης PS2 πια. Πλέον, για να παίζουν παιχνίδια, δεν θα χρειάζεται να τα κατεβάσετε παράνομα σε HDD σας να συνεργαστούμε με την εξομοιωτή;
Old 20ης Σεπτεμβρίου 2008, 22:44
Ομάδα Δωρητών

Default Εξομοιωτές

Χμμμ, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό δεν φαίνεται να είναι η κατάσταση με τους άλλους, ωστόσο άμιλλα για νέες κονσόλες είναι πολύ δύσκολο έτσι κι αλλιώς.

Έχουν πολλές νόμιμες χρήσεις - για παράδειγμα, τον έλεγχο homebrew εφαρμογές (θα είναι μεγάλη για το PSP προγραμματιστές, κυρίως!. Αλλά, ναι, το κατέβασμα παιχνιδιών είναι παράνομη στις ΗΠΑ, αν δεν έχετε δικό του πρωτοτύπου, και δεν είμαι σίγουροι για UK.

Ωστόσο, το ερώτημα εξακολουθεί να είναι έγκυρη και χωρίς να λογοδοτούν σε αυτό το έδαφος. Οι άνθρωποι συχνά αντιμετωπίζουν κονσόλες όπως μικρά PCs - που είναι το είδος, αλλά το υλικό τους δεν είναι καν κοντά. Συχνά, οι άλλες κονσόλες μιμηθούν κάθε άλλο πολύ καλύτερο, το PS3 κάνει PS2 τίτλους μέσω τόσο το υλικό και το λογισμικό ως ένα παράδειγμα, το PSP κάνει PS1 τίτλους ακόμη και αν δεν είναι ότι μια ισχυρή κονσόλα (PS1 και το έκανε πολλά: συμπληρωματικό υλικό φορέα αποσυμπίεση και για τη CPU) άλλο.
Old 21 Οκτώβρη 2008, 12:50
Ομάδα Δωρητών

Default Εξομοιωτές

Emulation νομιμότητα: Emulation είναι μόνο νομικό, αν έχετε ήδη το αρχικό παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν έχετε ήδη το παιχνίδι, στη συνέχεια, μόνο αν το παιχνίδι doesn't ταιριάζει στον υπολογιστή σας, νομίζω ότι σας επιτρέπεται να κατεβάσετε το παιχνίδι.

Το σύστημά μου: Deathstar 1,0 / δανειζόμενο MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / Dual-Core
Motherboard:
Νέο HP πράγμα / MacBook πράγμα
Μνήμες:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Intel (R), την ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
1TB SATA / Mac 120GB
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / Ολοκληρωμένο
Υπόθεση / PSU:
HP stock / Mac Χρηματιστήριο
Ψύξη:
Το πρότυπο και ανεμιστήρα καλοριφέρ / Ίδια
Network / Internet:
Intel (R) Ολοκληρωμένη / Mac Airport
Monitor (ες):
HP w2408 / MacBook πράγμα
Operating System (s):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 21 Οκτώβρη 2008, 13:17
Ομάδα Δωρητών

Default Εξομοιωτές

Ξέρω για ένα γεγονός που PS2 emulators (όπως PSX) dont έρθει με BIOS, έτσι ο μόνος τρόπος για να είναι για να το κατεβάσετε, η οποία μπορεί να γίνει μόνο παράνομα. Τώρα, αν σας μιλάμε για κάτι σαν DOS εξομοιωτή, οι Arnt παράνομη. Γεγονός είναι, καιρό έχετε στην κατοχή σας το παιχνίδι ή μη, αν χρησιμοποιήσετε ένα emulator που έχετε να κάνετε λήψη ενός BIOS για αυτό, το οποίο όπως είπα, είναι παράνομη. Εξομοιωτές σαν gameboy emulator που έχει κατασκευαστεί, επομένως δεν im σίγουρος αν είναι παράνομες ...
Old 17 Ιανουαρίου 2009, 10:09
Μέλος Ομάδα

Default Εξομοιωτές

Υπάρχει μια υψηλή πιθανότητα ότι ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να συγκριθεί σε ps3 σε επιδόσεις. Αυτό θα ήταν σαν να προσπαθεί να παίξει ένα παιχνίδι για ένα psp gameboy προκαταβολή! Έχω ένα ps2 emulator εγώ, και μόνο αυτή είναι πολύ ελαττωματικούς.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ψάχνετε για Retro Style Usb Gamepad να παίζω Εξομοιωτές για τον υπολογιστή μου, Please Help. dr κηλίδας Γενική Συζήτηση Hardware 14 13 Απρ 2009 12:41
Εξομοιωτές yoshiman PC & Console Gaming 5 10 Αυγ 2007 13:35
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.