manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Emulators

Reply

Thread Tools
Old 19. Ruj 2008, 20:35
Member Group

Default Emulators

IM tražite radno Xbox, Xbox 360 i PS3 emulators (ne sve u jednom). se bilo tko zna gdje mogu dobiti ih.
Old 19. Ruj 2008, 20:59
Donatorska Grupa

Default Emulators

Nije to zvuk banalan, ali da li ste pokušali Ebay ili Craigs liste? Iako pretpostavljam imate, ponekad se i ocigledna je previdjeti ...........
Old 19. Ruj 2008, 21:10
Donatorska Grupa

Default Emulators

Oponašanje tih konzola je daleko iznad svih mogućnosti modernih računala. Oni koriste specijalizirane komponente i moderan PC će imati poteškoća emulating ništa, čak i do zadnje generacije.

Dakle odgovor je: "To ne postoje". Prodaja konzola na eBay.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 20. Ruj 2008, 11:04
Donatorska Grupa

Default Emulators

arnt emulators protuzakonito budući da je korištenje piratskog BIOS iz konzole sebe? Siguran sam da su to zaštićene copy right zakoni ne dopuštajući im da se poduzeti bez odobrenja. Plus emulirane uzima kao, 10x nešto više od onoga što moćna Vaše pokušavaju oponašati.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 20. Ruj 2008, 14:02
Donatorska Grupa

Default Emulators

Ne, emulators napisano od nule, ne koristiti ništa od originalnog konzole.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 20. Ruj 2008, 21:55
Donatorska Grupa

Default Emulators

podići pogled PS2 emulators. potrebu BIOS od PS2 sama. jedini stvaran pravni put za napraviti Internet je kompliciran proces izdvaja od PS2 i stavite ga na emulator. jedini problem je da ne mogu koristiti PS2 više. Plus, da igraju igre, ne moraš ih ilegalno skinuti na vaše HDD za rad s emulator?
Old 20. Ruj 2008, 22:44
Donatorska Grupa

Default Emulators

Hmm, nisam znala da. To ne čini se da je slučaj sa svim drugima, međutim emulirane novijih konzola je prilično lukav anyway.

Oni imaju dosta legitimno koristi - primjerice, ispitivanje homebrew aplikacije (bilo bi odlično za PSP programeri, pogotovo!. No, da, skidanje igara je ilegalan u SAD ako nemate originalni, a nisam sigurni u Velikoj Britaniji.

Ipak, pitanje je i dalje valjana i bez odgovorne uzimajući u taj teritorij. Ljudi često tretira kao malo konzola računala - oni su vrsta, ali njihov hardver nije ni blizu. Često drugim konzolama imitirati jedni druge puno bolje, PS3 radiš PS2 naslova putem hardver i softver kao jedan primjer, radite PS1 PSP naslova, iako to ne da je moćna konzola (PS1 i nije puno: dodatnog vektor stvari i dekonvolucija na CPU) drugu.
Old 21. listopad 2008, 12:50
Donatorska Grupa

Default Emulators

Emulirane zakonitosti: emulirane je samo pravne ako već posjedovati originalne igre. Nisam siguran, ali ako već vlastitu igru onda, jedino ako igra se uklapaju u vašem računalu, mislim da su dopuštene za download igre.

My System: Deathstar 1.0 / Loaned Macbook

Procesor (i):
Core 2 Quad / Dual-Core
Matične ploče:
Novi HP stvar / Macbook stvar
RAM memorija:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafička kartica (e):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrirani
Tvrdi disk (i):
1tb SATA / Mac 120gb
Optički pogon (e):
Hitachi Blu-ray / Integrirana
Case / PSU:
HP dionica / Mac Stock
Hlađenje:
Vaš standardni radijator i ventilator / Isto
Network / Internet:
Intel (R) Integrirani / Mac Airport
Monitor (e):
HP w2408 / Macbook stvar
Operacijski sustav (e):
Vidik sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 21. listopad 2008, 13:17
Donatorska Grupa

Default Emulators

Znam za činjenicu da je PS2 emulators (kao što su PSX) ne dolaze s BIOS-u, tako da je jedini način da ga je skinuti, što može biti učinjeno samo ilegalno. Sada, ako tvoj pričaju nešto kao emulator DOS-a, oni arnt protuzakonito. Činjenica je, vrijeme igre koju posjedujete ili ne, ako koristite emulator morate preuzeti BIOS za nju, kao što sam rekao, protuzakonito. Emulators kao gameboy emulator ima izgrađen, pa im ne siguran ako su nezakonita ...
Old 17 siječanj 2009, 10:09
Member Group

Default Emulators

Postoji visoka vjerojatnost da je vaše računalo ne može usporediti s ps3 u učinkovitosti. To bi bilo kao što pokušavate igrati PSP igre na gameboy unaprijed! Imam PS2 emulator sebi, a sama je vrlo lak.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Traľite Retro Style usb Gamepad igrati Moj Emulators na moj pc, ugoditi pomoć. dr. mrlju General Hardware Chat 14 13. travanj 2009 12:41
Emulators yoshiman PC & konzole Igre 5 10. kolovoz 2007 13:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.